Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε την Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 12:00 μέσω ΖΟΟΜ όπου θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου με σκοπό την ανακοίνωση της έκθεσης Thematic Tourism Expo & Food Festival.

Η Διεθνής Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού που συναντιέται με το Food Festival θα πραγματοποιηθεί στις 20-23 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας.

Η Έκθεση θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για την προβολή του θεματικού τουρισμού, αλλά θα δώσει και την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου και στους παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο Ελληνικό, αλλά και το ξένο κοινό. Διοργανώνεται από τη Mact Media Group με τη συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμίας, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος και πολλών φορέων.

Στόχος μας, η έκθεση αυτή να εδραιωθεί σαν μία νέα αρχή για κλείσιμο μεγάλων συμφωνιών και την άμεση πώληση. Η αναγκαιότητα μίας μεγάλης διεθνούς έκθεσης Θεματικού Τουρισμού στην χώρα μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Στόχος μας είναι να έχουμε εκθέτες από ελληνικούς και ξένους προορισμούς και εμπορικούς επισκέπτες και κοινό.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Τουρισμού , της ΣΕΤΚΕ , της ΠΟΞ και πολλών φορέων ακόμη.

Υποστηρικτές της έκθεσης είναι ο Δήμος Λαμιέων , η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Επιμελητηριο Φθιώτιδας.

Τη συνέντευξη τύπου θα δώσει ο Γενικός Διευθυντής της Mact Media Group και διοργανωτής της έκθεσης κ. Γιώργος Καραχρήστος.

Για την σύνδεση σας θα χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο , παρακαλούμε να είστε συνδεδεμένοι τουλάχιστον ένα 10λεπτο πριν την έναρξη. https://us02web.zoom.us/j/2566171739?pwd=cG4wQmpaZythZThhSkpsL0pNeVkrUT09

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2110129575.