Η W Hotels Worldwide , μέρος του χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy με 30 εξαιρετικές μάρκες, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στην Ελλάδα στις 11 Αυγούστου με το άνοιγμα του W Costa Navarino.

Οι κρατήσεις είναι πλέον ανοιχτές για το νέο ακίνητο που καλωσορίζει αποκλειστικά ενήλικες και νεαρούς ενήλικες άνω των 12 ετών και βρίσκεται στο Navarino Waterfront, το νεότερο ολοκληρωμένο θέρετρο του Costa Navarino, τον πρωταρχικό βιώσιμο προορισμό στη Μεσόγειο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη των W Hotels στην Ελλάδα και το ντεμπούτο μας με την W Costa Navarino. Το W Escape, με τον ρουστίκ αλλά εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, είναι μια βιτρίνα της σχεδιαστικής εξέλιξης της μάρκας W και θα βρίσκεται δίπλα σε μερικά από τα νεότερα εγκαίνια μας στην EMEA, όπως το W Rome. Και καθώς συνεχίζουμε να εστιάζουμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ταξιδιωτών αναψυχής, ο προγραμματισμός και η εστίαση σε ενήλικες στο W Costa Navarino θα ενισχύσουν το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιό μας με μοναδικές εμπειρίες W resort», δήλωσε η Candice D’Cruz , Αντιπρόεδρος της Marriott International Luxury Brands, EMEA.

«Το W Costa Navarino είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους καλεσμένους του, επιδεικνύοντας ένα εντυπωσιακό παραθαλάσσιο σκηνικό όπου η δημιουργικότητα, η ατομικότητα και η ελευθερία της έκφρασης βρίσκονται στο επίκεντρο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτό το ζωντανό θέρετρο, το οποίο αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες του Costa Navarino για σεβασμό, ποιότητα και αυθεντικότητα και καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου διεθνούς ταξιδιώτη. Αυτός είναι ένας τόπος γεμάτος με τη μοναδική ενέργεια της επωνυμίας W, που ενθαρρύνει την ελεύθερη έκφραση και γιορτάζει μοναδικά χαρακτηριστικά και επιλογές» , δήλωσε ο Στέφανος Θεοδωρίδης , Διευθύνων Σύμβουλος της TEMES SA – Developers της Costa Navarino.

Έτοιμη να γίνει ένα ενεργητικό καταφύγιο προσφέροντας μια νέα μοναδική εμπειρία για ταξιδιώτες με ελεύθερο πνεύμα, το τελευταίο W Escape, η παιχνιδιάρικη εμπειρία της μάρκας στην παραδοσιακή εμπειρία πολυτελούς θερέτρου, εκμεταλλεύεται την τοποθεσία του και συνδυάζει απρόσκοπτα τον προγραμματισμό υψηλής ενέργειας με γαλήνιες σκηνές.

Περιτριγυρισμένοι από παρθένες παραλίες και απομονωμένους κολπίσκους, οι λάτρεις των σπορ μπορούν να απολαύσουν πεζοπορία, ιστιοπλοΐα, αναρρίχηση και ποδηλασία, με ένα ολοκαίνουργιο κέντρο θαλάσσιων σπορ που έρχεται το 2023.

Οι επισκέπτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για ένα από τα δωμάτια ή τις βίλες στο νέο παραθαλάσσιο θέρετρο ζωής 13 στρεμμάτων, το οποίο εισάγει μια μοναδική σύγχρονη εμπειρία πολυτέλειας.

Τα Fabulous Infinity Swim Up Rooms προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε μία από τις πισίνες, ιδανική για παρέες φίλων που κάνουν κράτηση για γειτονικά δωμάτια. Για εκπληκτική θέα, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τα δωμάτια Spectacular Panorama και για μια αποκλειστική πολυτελή ιδιωτική διαμονή, μπορούν να επιλέξουν μία από τις WOW Beachfront Infinity Villas με εξωτερική ιδιωτική βεράντα και πισίνα και άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Η διακόσμηση των δωματίων θα δει τοπικά εμπνευσμένα ελληνικά αρχιτεκτονικά στοιχεία σε συνδυασμό με μοντέρνα φινιρίσματα αιχμής, τεχνολογία στο δωμάτιο και Signature W Amenities. Οι διάσημοι Έλληνες αρχιτέκτονες, ο Τομπάζης και οι Συνεργάτες έχουν δημιουργήσει ένα ρουστίκ και ακατέργαστο ντιζάιν κατοικιών με γνώμονα τις λεπτομέρειες σε όλο το ξενοδοχείο χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά όπως πέτρα, ξύλο και καλάμι, ένα νεύμα στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.

Οι εσωτερικοί χώροι των δωματίων με ουδέτερο τόνο, με επικεφαλής την MKV Design με έδρα το Λονδίνο, προσφέρουν ένα νεύμα στους Έλληνες τεχνίτες με παιχνιδιάρικες ερμηνείες της τέχνης του σαγματοποιού, που φαίνονται σε δερμάτινες καρέκλες και η δεξιοτεχνία καλαθοπλεκτών, αγγειοπλάστων και ξυλουργών μοιράζονται τα φώτα της δημοσιότητας στον φωτισμό και στο πάτωμα. καλύμματα.

Το W Costa Navarino φέρνει μια εκλεπτυσμένη αλλά παιχνιδιάρικη προσέγγιση για φαγητό και προγραμματισμό, βυθίζοντας τους επισκέπτες σε έναν συνδυασμό μουσικής, φαγητού και διασκέδασης στην παραλία.

Οι προορισμοί φαγητού στο θέρετρο περιλαμβάνουν την «Platía» – τη μοντέρνα άποψη του ξενοδοχείου για μια αγορά φαγητού, το «Between» – το μπαρ του ηλιοβασιλέματος, το σήμα W Lounge της μάρκας και το «Parelía» – το Beach Club προορισμού, μια ανανεωμένη εικόνα της πεμπτουσίας της μεσογειακής παραλίας μπαρ.

Η Πλατεία είναι μια μοντέρνα εικόνα μιας παραδοσιακής πλατείας του χωριού της Μεσσηνίας. Ένα μέρος για να πάρετε πρωινό, να απολαύσετε έναν φρεσκοκομμένο καφέ στο Café όλη την ημέρα ή να απολαύσετε ένα μενού σχάρας το βράδυ, προκαλεί την ενέργεια μιας τοπικής ελληνικής αγοράς ντελικατέσεν και βασίζεται στην ιδέα των χειροποίητων γαστρονομικών καταστημάτων με ξεχωριστές σπεσιαλιτέ. Το Platía έχει σχεδιαστεί από αρχιτέκτονες K-studio με έδρα την Αθήνα και τον Τομπάζη, με εσωτερικούς χώρους από την MKV Design.

Το W Lounge προσφέρει τις τελευταίες τάσεις της mixology και θα είναι ανοιχτό όλη την ημέρα με Έλληνες και διεθνείς DJs, καθώς και ζωντανή μουσική.

Το Parelía έχει θέα σε μια μεγάλη αμμώδη ακτή στον κόλπο του Ναβαρίνου και πρόκειται να γίνει ένας προορισμός για φαγητό και βραδινό χώρο, με τους πέτρινους τοίχους σε στιλ Μανιάτικου και τις οροφές από ξύλο. Το έχουν σχεδιάσει ο Τομπάζης και η K-Studio, με την τελευταία να έχει αναλάβει και τους εσωτερικούς χώρους. Εδώ, ντόπιοι και διεθνείς DJs θα φέρουν επιμελημένα νυχτερινά beats και βραδιές υψηλής ενέργειας που θα θυμούνται.

Το μπαρ Between προετοιμάζει τη σκηνή για το εκπληκτικό μεσσηνιακό ηλιοβασίλεμα με κοκτέιλ, ελαφριά, κυρίως ωμά γεύματα και ζωντανές παραστάσεις DJ. Οι εσωτερικοί χώροι στο Between δημιουργήθηκαν από το Interior Design Laboratorium.

Αυτό το W Escape αγκαλιάζει την τοποθεσία και την κοινότητά του μέσω των δυναμικών γαστρονομικών του προσφορών και προσφέρει αυθεντικές τοπικές εμπειρίες, από μαθήματα παραδοσιακής χωριάτικης μαγειρικής έως τοπικές γευσιγνωσίες ελαιολάδου και κρασιού.

Για να χαλαρώσει το σώμα και το μυαλό, το AWAY Spa θα εισαγάγει μια ποικιλία από περιποιήσεις υπογραφής σώματος και προσώπου, παράλληλα με το γυμναστήριο FIT που διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα μήκους 25 μέτρων. Για όσους θέλουν να απολαύσουν λίγη ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα, το WET Deck διαθέτει μια μεγάλη πισίνα υπερχείλισης με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Μια ποικιλία από μαθήματα φυσικής κατάστασης και εμπειρίες ευεξίας θα είναι επίσης διαθέσιμα στους επισκέπτες στο θέρετρο, όπως μαθήματα bootcamp στην παραλία, splash FIT, beach power Pilates, διαλογισμός και γιόγκα.

Για τους δραστήριους εξερευνητές, ο ευρύτερος προορισμός Costa Navarino προσφέρει μια εκτεταμένη και συναρπαστική γκάμα από πρόσθετους χώρους εστίασης, μπαρ και καφέ, καθώς και μια πληθώρα υπαίθριων δραστηριοτήτων, όπως τένις και γκολφ.

Μόλις 40 λεπτά μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το W Costa Navarino είναι εύκολα προσβάσιμο αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά απομακρυσμένο ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται βυθισμένοι σε έναν διαφορετικό κόσμο. Το Costa Navarino φιλοξενεί ήδη το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos , ένα Luxury Collection Resort που βρίσκεται στο Navarino Dunes.