Η εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL συμμετείχε με επιτυχία στην κορυφαία Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022, που πραγματοποιήθηκε από τις 06 έως τις 10 Ιουνίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο  METROPOLITAN EXPO.

Η EVAL βρέθηκε στο επίκεντρο της ελληνικής ναυτιλίας, ανάμεσα στους σημαντικότερους Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού και στο περίπτερό της, στο HEMEXPO Pavilion, υποδέχθηκε επισκέπτες από την Ελληνική και την Διεθνή αγορά.

Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα παραγόμενα προϊόντα σωστικού εξοπλισμού SOLAS της εταιρείας, τα κυκλικά σωσίβια, τις στολές εμβαπτίσεως, τους διαθέσιμους φανούς σωσιβίων LED, τις ανατρεπόμενες λυχνίες LED, καθώς και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.

Η συμμετοχή της EVAL στη Διεθνή Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022 ενδυνάμωσε ακόμα περισσότερο τη στρατηγική κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία για εξωστρέφεια, με την παρουσία της σε ακόμα μία Έκθεση διεθνούς εμβέλειας και την παρουσίαση των αναγνωρισμένων και πιστοποιημένων προϊόντων της σε στελέχη της ναυτιλίας του εξωτερικού.