Με νέο γραφείο στη Βρέμη, δυναμώνει την παρουσία της στη Βόρεια Ευρώπη η Tototheo Maritime. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα, η εταιρεία παρέχει λύσεις προηγμένης τεχνολογίας στη ναυτιλία εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια, από τα γραφεία της στη Λεμεσό και στον Πειραιά, καθώς και μέσα από τα συνεργαζόμενα γραφεία σε άλλες χώρες.

Πώς έχει καταφέρει να παραμείνει μπροστά από τις εξελίξεις σε ένα τόσο δυναμικό και απαιτητικό τομέα?

«Πιστεύουμε ακράδαντα στη δημιουργία μακρόχρονων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας και με τους πελάτες μας», είπε ο Σωκράτης Θεοδοσίου, co-CEO στην Tototheo. «Οι υπηρεσίες μας έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των χρόνων, συνάδοντας πάντα με τις ανάγκες των πελατών μας. Έχοντας σαν γνώμονα το όραμά μας μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τις όποιες προκλήσεις έχουμε συναντήσει και παραμένουμε πεπεισμένοι ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από τη συνεργασία, την ανταλλαγή γνώσεων και τις συνέργειες που δημιουργούνται με αυτό τον τρόπο», πρόσθεσε.

Ο Teodor Jelev, μέλος της ομάδας της Tototheo στη Γερμανία, φέρνει μαζί του περισσότερα από δέκα χρόνια πείρας στη γερμανική ναυτιλία. «Πρωταρχικός μας στόχος, είναι να παραμείνουμε κοντά στους συνεργάτες μας και στους πελάτες μας, ώστε να μπορούμε επιτυχώς να τους στηρίξουμε στη εξελικτική τους πορεία. Η Γερμανική ναυτιλία είναι αρκετά εστιασμένη στην τεχνολογία και συνειδητά αξιοποιεί καινοτόμες λύσεις αποσκοπώντας στη βιωσιμότητα τόσο της κάθε εταιρείασ αλλά και του ναυτιλιακού τομέα ως σύνολο», ανάφερε ο κ. Jelev.

Η Tototheo παρέχει υπηρεσίες συνδεσιμότητας για κάθε ανάγκη, συμπεριλαμβανομένων L-band, Ku-band and Ka-band. Αυτό που πραγματικά διαφοροποιεί τον οργανισμό, είναι η βαθιά κατανόηση της τεχνολογίας και του πώς μπορεί να εφαρμοστεί στη ναυτιλία ώστε να είναι αρμόζουσα τη χρονική στιγμή της υιοθέτησής της αλλά και ευέλικτη για να μπορεί να ικανοποιήσει τις ταχέως μεταβαλλόμενες μελλοντικές ανάγκες.

Ως ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξοπλισμού επικοινωνίας και ναυσιπλοΐας, η Tototheo παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι αφορά νέες εγκαταστάσεις, μετασκευές, ετήσια πακέτα συντήρησης και υποστήριξης IT και δικτύου. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπει στους πελάτες της να μειώσουν το κόστος τους για επικεντρωθούν στις καίριες πτυχές τις επιχείρησης τους.

Εκμεταλλευόμενη την μεγάλη της εμπειρία και εκτενή γνώση της ναυτιλίας, η Tototheo παρέχει πλήρεις λύσεις ψηφιοποίησης, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν ποικίλης πολυπλοκότητας δίκτυα και εξοπλισμό πληροφορικής, υποδομή κυβερνοασφάλειας, προηγμένες λύσεις IoT, νομοθετική συμμόρφωση, εικονική περιήγηση και τρισδιάστατες απεικονίσεις (virtual tours and 3D visualisations), λύσεις CCTV καθώς και λύσεις βελτιστοποίησης της αποτελεσματικότητας.