Στις επετειακές εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Βοιωτίας για την συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυση του, με κεντρικό τίτλο «Με το βλέμμα στη νέα δεκαετία», εκπροσώπησαν το Επιμελητήριο Εύβοιας, ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Γεροντίτης, η κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη εκπρόσωπος του Φορέα στην ΚΕΕΕ, ο κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου εκπρόσωπος του Φορέα στην Θεματική Επιτροπή της ΚΕΕΕ για τον Πτωχευτικό Νόμο και η κα Αρτεμησία Χαρίτου Διευθύντρια.

Οι εκπρόσωποι του Φορέα τίμησαν παράλληλα και τα 35 χρόνια προεδρίας του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, με την προσφορά τιμητικού δώρου από τον Προέδρο κ. Γιάννη Γεροντίτη.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις 17-18 Ιουνίου 2022 στην Λιβαδειά, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από το σύνολο της επιμελητηριακής κοινότητας της χώρας, με την παρουσία Υπουργών, Βουλευτών, εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου, εκπροσώπων του α` και του β` βαθμού Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των παραγωγικών, κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων.  

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Γιάννης Οικονόμου, ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γιάννης Τσακίρης, ο κ. Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε, ο κ. Γιώργος Καρανίκας, Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε., ο κ. Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Αλέξης Χαρίτσης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και τ. Υπουργός  Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο κ. Παναγιώτης Λώλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ), ο Δρ. Χάρης Λαμπρόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων ΑΕ.

Με την ευκαιρία των εκδηλώσεων τιμήθηκε η μνήμη Προέδρων που υπηρέτησαν επιτυχημένα τον επιμελητηριακό θεσμό. Συγκεκριμένα των εκλιπόντων Λάζαρου Εφραίμογλου, Γεώργιου Κασιμάτη, Κωνσταντίνου Μίχαλου και Δημήτρη Οικονόμου.