Νέα συνεργασία διασύνδεσης για τη SKY express με την αεροπορική εταιρία Transavia. H συγκεκριμένη συνεργασία προσφέρει ακόμη έναν παγκόσμιο στρατηγικό προορισμό, καθώς προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.

Η Transavia ανήκει στον Όμιλο Air France-KLM και εκτελεί περισσότερες από 100 πτήσεις που αναχωρούν από τη Γαλλία (Παρίσι, Νάντη, Λυών και Μονπελιέ) προς την Ευρώπη και τo λεκανοπέδιο της Μεσογείου. Η Transavia παρουσίασε ισχυρή ανάπτυξη μεταφέροντας 7,4 εκατομμύρια επιβάτες το 2019, σημειώνοντας αύξηση 5%. Αντίστοιχα, η δραστηριότητα της SKY express εκτείνεται σε σημαντικές ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς.

Η συμμαχία με την Transavia προστίθεται στις συμφωνίες διασύνδεσης της SKY express με τις American Airlines, Air Serbia, Qatar Airways, Air France, KLM, Middle East Airlines, Cyprus Air-ways, Condor, EL AL και easyJet.

Η εταιρεία που άλλαξε το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας συνεχίζει δυναμικά την πορεία ανάπτυξης στο εξωτερικό, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην διεθνή αγορά.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Transavia για τη συνεργασία μας. Συνεχίζουμε τη συστηματική προσπάθεια και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου μας. Η συνεργασία ενισχύει τη στρατηγική μας, κύριος στόχος της οποίας είναι να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ενισχύσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού”, τόνισε ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, κύριος Γιάννης Λιδάκης.

Σχετικά με την Transavia

Η Transavia, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους του Ομίλου Air France-KLM, εκτελεί περισσότερα από 100 αεροπορικά δρομολόγια με αναχωρήσεις από τη Γαλλία (Παρίσι, Νά-ντη, Λυών και Μονπελιέ) και την Ολλανδία (Άμστερνταμ, Ρότερνταμ/Χάγη, Αϊντχόβεν και Γκρόνινγκεν) προς την Ευρώπη και το λεκανοπέδιο της Μεσογείου. Η Transavia μετέφερε 16,6 εκατομμύρια επιβάτες το 2019. Η Transavia παρουσίασε ισχυρή ανάπτυξη μεταφέροντας 7,4 εκατομμύρια επιβάτες το 2019, σημειώνοντας αύξηση 5%. Η Transavia France είναι σήμερα η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στο αεροδρόμιο Orly και η δεύτερη στο Παρίσι (Beauvais, Roissy, Orly).

Με περισσότερους από 1.700 υπαλλήλους στη Γαλλία, η Transavia έχει στο επίκεντρο των δεσμεύσεών της την ποιότητα των υπηρεσιών της, την εγγύτητα των πληρωμάτων της και την καινοτομία. Αυτή η στάση το οδήγησε να βραβεύεται τακτικά. Για δεύτερη φορά, η Transavia France εξελέγη από την «Εξυπηρέτηση Πελατών της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία Συλλογικές Μεταφορές Επιβατών (ESCDA) και κέρδισε, για πέμπτη συνεχή χρονιά, το σήμα κεφαλαίου «Καλύτερα διακριτικά» στην κατηγορία Μεταφορών, που απονεμήθηκε από την Περιοδικό κεφάλαιο. Η εταιρεία έλαβε επίσης το βραβείο Qualiweb 2021 για την ποιότητα της διαδικτυακής της υπηρεσίας στην κατηγορία Τουρισμός και Μεταφορές. Τέλος, η Skyscanner απένειμε στον αερομεταφορέα το «Traveller Trust Award» για τις καλύτερες εμπειρίες στις κρατήσεις. Περισσότερες πληροφορίες στο www.transavia.com.