Νέα ανακοίνωση ΠΟΕΕΤ για το ζήτημα του επιδόματος ανεργίας στους εποχικά εργαζόμενους καθώς και την παράταση του προγράμματος ΣΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Αναλυτικά:

Δυστυχώς καμία απολύτως απάντηση από τους συναρμόδιους Υπουργούς για την παράταση του προγράμματος ΣΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ και για την παράταση του επιδόματος ανεργίας στους εποχικά εργαζόμενους.

Εδώ και ημέρες έχουμε στείλει το αιτημά μας σχετικά με την στήριξη των εργαζομένων όμως απάντηση δεν έχουμε, παρά μόνο πληροφορίες για την άρνηση της Κυβέρνησης.

Οι εποχικά εργαζόμενοι που πήραν ταμείο ανεργίας, αυτό έληξε στην χειρότερη περίπτωση τον Δεκέμβριο και στην καλύτερη περίπτωση τον Φεβρουάριο.

ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ:

Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων θα επαναπροσληφθεί τον Μάιο, άρα εισόδημα θα δει τον Ιούνιο.

Πως θα επιβιώσουν οι συνάδελφοι μας τόσους μήνες χωρίς ούτε ένα ευρώ;

Επίσης με την κατάργηση του προγράμματος ΣΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ εργαζόμενοι σε 12 μήνες λειτουργίας Εστιατόρια, Ξενοδοχεία και Καζίνο έρχονται από 01/04/2022 αντιμέτωποι με το φάσμα των απολύσεων ή με την επιβολή εκ περιτροπής εργασίας που θα μειώνει τους μισθούς έως 50%.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Τι θα κάνετε με τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου μας;

Όσο μας αφορά δηλώνουμε πως πλέον επειδή κυριολεκτικά ΠΕΙΝΑΜΕ, θα έρθουμε να πεινάσουμε έξω από τα Υπουργεία δημοσιοποιώντας έτσι την κατάσταση που βιώνουμε, με απλήρωτους λογαριασμούς, εξώσεις, δάνεια που κοκκίνισαν, με παιδιά που έκοψαν τα φροντιστήρια τους!!!

Ξεκάθαρα λοιπόν σας λέμε πως θα το πάμε ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!

ΠΟΕΕΤ
ΠΟΕΕΤ