Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες 14/02/2022 ανάμεσα σε αντιπροσωπεία της ΠΟΕΕΤ και την Yφυπουργό Tουρισμού κα. Ζαχαράκη.

Στο πλαίσιο της συνάντηση μας θέσαμε στην κα. Ζαχαράκη τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας, καθώς είμαστε χωρίς εισόδημα για διάφορους λόγους ο καθένας μας και ζητήσαμε από την υφυπουργό να παρέμβει στα συναρμόδια υπουργεία ώστε να υιοθετηθούν τα δίκαια αιτήματα μας!

Παράλληλα στο θέμα της μετεκπαίδευσης που είναι και αποκλειστική ευθύνη της κα. Ζαχαράκη, δεσμεύτηκε στο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με τις κτιριακές εγκαταστάσεις, για την διασφάλιση του δημοσίου χαρακτήρα της σχολής, ενώ μας δόθηκε η υπόσχεση πως τα προγράμματα μετεκπαίδευσης θα συνεχιστούν κανονικά και τα επόμενα χρόνια και σε περιοχές που δεν έχουν γίνει για χρόνια τώρα!

Από την μεριά μας προτείναμε και νέες ειδικότητες να ενταχθούν στο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης και σημειώσαμε πως πρέπει έγκαιρα να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την υλοποίηση των προγραμμάτων!

Ξεκαθαρίζουμε κυρίως προς τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μας, πως δεν πρόκειται να σταματήσουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε!!!