Ο ξενοδοχειακός όμιλος Radisson ανακοινώνει το νέο του ξενοδοχείο στη Σκιάθο, Radisson Resort Plaza Skiathos, που πρόκειται να ανοίξει τον Ιούνιο του 2022 και είναι προϊόν συνεργασίας με τον όμιλο HotelBrain. H συνεργασία με την HotelBrain επίσης, περιλαμβάνει και το Radisson Blu Euphoria Resort, στη Μύκονο, ανεβάζοντας το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου στην Ελλάδα σε 6 ξενοδοχεία σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη.

Το Radisson Resort Plaza Skiathos θα διαθέτει 84 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο και μπαρ με βεράντα, πισίνα και εγκαταστάσεις ευεξίας, που περιβάλλονται από καταπράσινο τοπίο, μόλις 100 μέτρα από την ακτή.

Το Radisson Blu Euphoria Resort στη Μύκονο θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο πέντε αστέρων του ομίλοθ στις Κυκλάδες, μετά το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη, καθώς και το τέταρτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Το νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο θα διαθέτει 34 δωμάτια σε οκτώ κτίρια, δίνοντάς την αίσθηση του boutique resort. Διαθέτει ακόμα ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, πισίνες υπερχείλισης, ιδιωτικό τζακούζι, εγκαταστάσεις ευεξίας, εστιατόριο και υπαίθριο μπαρ στην πισίνα. Το ξενοδοχείο πρόκειται να ανοίξει το Μάιο του 2022.

Η εταιρία διαθέτει περισσότερα από 400 ξενοδοχεία σε λειτουργία παγκοσμίως. Το brand επιτρέπει στους επισκέπτες να επικεντρωθούν στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και να βρουν αρμονία στην ταξιδιωτική τους εμπειρία. Με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη φύση και απροσδόκητες απολαύσεις,ενώ εμπνέει την τέχνη του να ζεις τη στιγμή.

Ο όμιλος διαθέτει περισσότερα από 290 πολυτελή ξενοδοχεία σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη, με άνοιγμα κυρίως στην Ασία-Ειρηνικό και την περιοχή EMEA.