Ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου.

Το βουνό των Κενταύρων, εκτός από τα πανέμορφα, παντός καιρού, χωριά του, φημίζεται και για το παιχνίδι με το χιόνι, ειδικά στο πανέμορφο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου ( Pelion Ski Centre), με την απίστευτη θέα σε δύο «θάλασσες», το Αιγαίο πέλαγος και τον Παγασητικό, που ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, μετά την χιονόπτωση που σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο.

Ειδικά αν έχετε σκοπό να αποδράσετε ένα διήμερο με στόχο να απολαύσετε το χιόνι, το χιονοδρομικό στις Αγριόλευκες είναι ιδανικός προορισμός και τα ξενοδοχεία του Πηλίου είναι έτοιμα να υποδεχθούν με ασφάλεια τους φίλους του σκι και τους λάτρεις του βουνού τηρώντας τα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Σε λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα (πάνω μέρος), Θέτις, Πήλιο 3, Πήλιο 1, Πήλιο 4 και Πήλιο 5, ενώ οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους τρεις αναβατήρες Πήλιο 3 (διπλό), Πήλιο 4 (συρόμενο) και Πήλιο 5 (baby).

Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Όσοι θα προσέρχονται στο χιονοδρομικό κέντρο θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο σε ανοιχτούς, όσο και κλειστούς χώρους, όπως είναι το καταφύγιο και τα καταστήματα ενοικιάσεων. Για τους χώρους εστίασης του χιονοδρομικού κέντρου, θα ισχύσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για όλη την εστίαση.