Η σεζόν των Χριστουγέννων, οι αναταράξεις από την «Ο», τα μηνύματα από την εγχώρια αγορά και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα στο νέο φύλλο της «itn Ελληνικός Τουρισμός»

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του τουρισμού «itn Ελληνικός Τουρισμός». Στην πρώτη σελίδα βασικό θέμα είναι η χριστουγεννιάτικη σεζόν και οι αναταράξεις που προκαλεί σε Ευρώπη και Ελλάδα η παραλλαγή «Ο» του κορονοϊού, ωστόσο τα μηνύματα που έρχονται από την εγχώρια αγορά φέρνουν άνεμο αισιοδοξίας. Παράλληλα φιλοξενούνται μεγάλα αφιερώματα για τους χειμερινούς προορισμούς και τα χριστουγεννιάτικα πάρκα που φέτος μας περιμένουν να τα επισκεφθούμε έπειτα από πολύμηνη αναμονή.

Στην εφημερίδα φιλοξενούνται και πολλά άλλα σημαντικά θέματα όπως το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την κλιματική αλλαγή που αφορά άμεσα τον τουριστικό κλάδο, αλλά και την κινητικότητα που υπάρχει στην ΕΕ για την θέσπιση οδηγίας για τον κατώτατο μισθό.  

Στην εφημερίδα του τουρισμού φιλοξενούνται όπως πάντα σημαντικές συνεντεύξεις, ενδιαφέροντα θέματα και οι τρέχουσες ειδησεογραφικές εξελίξεις του κλάδου.

Καλή ανάγνωση!