Η βραβευμένη εταιρεία κρουαζιέρας Celebrity Cruises, ανακοίνωσε ότι η αλλαγή των εποχών θα βρει το ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιό της, Celebrity Summit, καθ’ οδόν για Καναδά με ένα από τα ολοκαίνουρια δρομολόγιά που αποκαλύφθηκαν για το 2023.  

Από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο 2023, το Celebrity Summit θα εκτελεί 11-νυχτες κρουαζιέρες με αναχώρηση από τη Βοστώνη επιτρέποντας στους επιβάτες του να απολαύσουν το τέλος του καλοκαιριού κατά μήκος της Βορειοανατολικής Ακτής έως ότου φθάσουν στη Νέα Αγγλία όπου τα χρώματα του φθινοπώρου παίρνουν τα σκήπτρα. Κατόπιν, οι κρουαζιέρες θα συνεχίζουν βόρεια προσεγγίζοντας το Maine και το Rockland μέχρι τον Καναδά όπου οι επισκέπτες θα παραδοθούν στη Γαλλική κουλτούρα και τα χρώματα της πρωτεύουσας καθώς το πλοίο θα διανυκτερεύει στο Quebec.   

Πριν βάλει πλώρη για το Βορρά, το Celebrity Summit θα αναχωρεί για 7-νυχτες, 9-νυχτες και 10-νυχτες κρουαζιέρες κατά μήκος της Ανατολικής Ακτής των Η.Π.Α και θα φθάνει μέχρι τις Βερμούδες. Με αναχώρηση από το Cape Liberty, στο New Jersey, οι επιβάτες θα κάνουν ένα ιστορικό ταξίδι που εκτείνεται από τη βρετανική ιστορία των Βερμούδων, μέχρι την περίοδο του εμφυλίου πολέμου και τις επαύλεις της μεγάλης οικονομικής άνθισης στο Newport. Επιπλέον, για πρώτη φορά μετά από είκοσι περίπου χρόνια, η Celebrity Cruises θα επισκεφθεί το Martha’s Vineyard.

Προσεγγίσιμο μόνο με αεροπλάνο ή πλοίο, στο Martha’s Vineyard οι επιβάτες θα θαυμάσουν τον πλούσιο χαρακτήρα της περιοχής καθώς θα απολαμβάνουν τις πανέμορφες παραλίες του και τις ξεχωριστές πόλεις-λιμάνια με τους φάρους τους.   

Μετά τις κρουαζιέρες στις Βερμούδες, τον Αύγουστο του 2023, το πλοίο θα προσφέρει δύο 12-νυχτες κρουαζιέρες με αναχώρηση από το Cape Liberty ή από το Reykjavik προς Ισλανδία και Γροιλανδία δίνοντας στους επιβάτες την ευκαιρία να επισκεφθούν τέσσερις χώρες και τρία λιμάνια στην Ισλανδία. Οι κρουαζιέρες αυτές υπόσχονται αξέχαστες διακοπές καθώς οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν είτε να χαλαρώσουν στις ξακουστές θερμές πηγές της Ισλανδίας, είτε να επισκεφθούν τους καταπληκτικούς καταρράκτες της, να κάνουν καγιάκ ή ακόμη και να παρακολουθήσουν φάλαινες.   

«Η ομορφιά του ταξιδιού έγκειται στο ότι σε ανταμείβει με απεριόριστη ποικιλία, εμπλουτισμένες εμπειρίες και τη βαθύτερη κατανόηση άλλων πολιτισμών», είπε η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και CEO της Celebrity Cruises. «Η ανακοίνωση των δρομολογίων του Celebrity Summit το 2023 μου προκαλεί μεγάλη χαρά γιατί δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να εμβαθύνουν σε όλα; από τη ζωή στις Βερμούδες μέχρι την καταπληκτική ακτογραμμή του Καναδά».

Απλουστεύοντας την εμπειρία των πολυτελών διακοπών, η χρήση Wi-Fi, τα ποτά και τα φιλοδωρήματα είναι πλέον « Always Included SM » σε κάθε κρουαζιέρα της Celebrity.