Ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Τάσιος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχωνσας ενημερώνουν ότι η ΠΟΞ θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Περίπτερο 13, σταντ 71). 

Παράλληλα, κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Έκθεσης (Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12.00μμ) θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» το Συμβούλιο των Προέδρων Ξενοδοχειακών Ενώσεων της ΠΟΞ, όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, θα γίνει αποτίμηση της σεζόν 2021 και θα εξεταστούν οι προοπτικές για το 2022. 

Στο Συμβούλιο Προέδρων Ξενοδοχειακών Ενώσεων έχουν προσκληθεί και έχουν απαντήσει θετικά για την παρουσία τους μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης κ.α., ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Ρέτσος και ο Πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός. 

Επειδή η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με όλα τα ενδεδειγμένα πρωτόκολλα για τον Covid, θα είναι κλειστή, προκειμένου να πάρετε δηλώσεις όσοι θέλετε, παρακαλείστε να βρίσκεστε στο χώρο (Βελλίδειο) μεταξύ 11.30πμ – 12.00μμ. Για τα τηλεοπτικά συνεργεία θα δοθεί η δυνατότητα να πάρουν πλάνα από την αίθουσα πριν αρχίσει το Συμβούλιο των Προέδρων.