Την Πέμπτη 11/11 σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε μια ενημερωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο ASTA (American Society of Travel Advisors) κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη με θέμα τις προοπτικές στη Μαγνησία και την Κεντρική Ελλάδα της αμερικανικής τουριστικής αγοράς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αντιδήμαρχο τουρισμού κα. Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, η οποία δήλωσε ότι στηρίζει κάθε συλλογική προσπάθεια και θα είναι δίπλα μας σε οποιαδήποτε δράση και το γραφείο τουρισμού για τη φιλοξενία.

Συζητήσαμε τις προοπτικές και τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να σχεδιάσουμε για την πολλά υποσχόμενη αμερικανική αγορά και θα επανέλθουμε με νεότερα μετά την επιστροφή του κου. Μπαμπάνη από την Αμερική τέλος Νοέμβρη, προκειμένου να θέσουμε τους πρώτους στόχους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κα. Θέκλα Καμμένου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, κος. Γιώργος Ζαφείρης, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, κα. Μαίρη Διαμάντη, ο πρόεδρος των Ενοικιαζόμενων Μαγνησίας, κος. Θανάσης Σπύρου, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας, κα. Ειρήνη Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού, κος. Θεόδωρος Ρουμελιώτης.

Μέσω τηλεδιάσκεψης zoom συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα. Γεωργία Μποντού-Τοκαλή (λόγω απουσίας της στη Θεσσαλονίκη για την διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia), η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας, κα. Σοφία Φλέγκα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων, κος. Ιωάννης Κουρούπας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας, κος. Μιλτιάδης Χέλμης, και ο τέως πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Τρικάλων, κος. Σωτήρης Φαμίσης.

Στην συνάντηση τηρήθηκαν τα ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον Covid-19.