Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες , Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY της Θεσσαλονίκης,  η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών από την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, καθώς και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, κατά τις οποίες εκλέχθηκαν κατά σειρά οι εξής:

1. Τάσιος Γρηγόριος  

2. Λασπάς Ιωάννης

3. Τορνιβούκα Ισμήνη

4. Κοντός Δημήτριος

5. Γατσιός Λάζαρος

6. Καπούλας Χρήστος

7. Ρέγκος Αλέξανδρος-Αντώνιος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ξ.Χ. για την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής θα συνεδριάσει προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα, εντός των επόμενων ημερών.  

Αμέσως μετά, ο κ. Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε:  

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους συναδέλφους για τη μαζική συμμετοχή τους στη διαδικασία. Η ανανέωση της εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου που με συγκινεί για πολλοστή φορά, αποτελεί τεράστια τιμή για μένα και παράλληλα με γεμίζει με δύναμη και με περισσότερη ευθύνη.

Όμως επειδή ο αγώνας είναι ομαδικός, θα ήθελα ιδιαίτερα να συγχαρώ προσωπικά έναν έναν, όλους τους εκλεγέντες στο νέο μας Διοικητικό Συμβούλιο και να ευχηθώ καλή επιτυχία για τις νέες δύσκολες μάχες που ανοίγονται μπροστά μας.

Μια δεύτερη χρονιά πανδημίας φτάνει στο τέλος της και βρίσκει τη Χαλκιδική μας μαζί με όλη την Ελλάδα στο βάθρο του νικητή της φετινής σεζόν.  Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, όμως ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες αποδείξαμε ότι με ενότητα, ρεαλισμό και συνεργασία καταφέραμε να περάσουμε και αυτόν τον κάβο και να βάλουμε την ανάκαμψη στις ράγες από το 2022.

Αποδείξαμε ότι το ελληνικό ξενοδοχείο είναι η ήρεμη δύναμη της μεγάλης εθνικής επιτυχίας και εμείς έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με ουσιαστικές παρεμβάσεις, ώστε να βρίσκονται αποτελεσματικές λύσεις στα μεγάλα μας προβλήματα.

Οι προκλήσεις συνεχίζονται και τις κοιτάμε με όραμα, σχέδιο και τεκμηριωμένα επιχειρήματα.

Χτίζουμε αντοχές με την ελπίδα ότι τα καλύτερα έρχονται για τον τουρισμό μας που στηρίζει ουσιαστικά και έμπρακτα την τοπική οικονομία, την κοινωνία και το κάθε νοικοκυριό της Χαλκιδικής μας ξεχωριστά»