Έπειτα από ένα καλοκαίρι κατά το οποίο η Ελλάδα πρωταγωνίστησε διεθνώς στον κλάδο της κρουαζιέρας, η Celestyal Cruises πρόσφατα ανακοίνωσε πως επιστρέφει στις 14 Μαρτίου με κρουαζιέρες για όλο το χρόνο, προσκαλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να ανακαλύψει νέους προορισμούς και να αποκτήσει νέες εμπειρίες μέσα από τα θαλάσσια ταξίδια που προσφέρει.

Η εταιρεία, η οποία έχει βραβευθεί ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, έχοντας πλέον κερδίσει τη φήμη του «πρωτοπόρου» και βλέποντας την τουριστική ζήτηση διαρκώς να αυξάνεται, επιλέγει για ακόμα μια χρονιά να προσεγγίσει πέρα από τους εμβληματικούς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, όπως είναι η Μύκονος και η Σαντορίνη και πιο «ανεξερεύνητα» μέρη της χώρας.   

Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία παραμένει πιστή στο όραμα ανάδειξης των ξεχωριστών ελληνικών προορισμών, σεβόμενη πάντοτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους που αποτελούν σαφή απόδειξη πως η Ελλάδα μπορεί να φιλοξενήσει ταξιδιώτες των ειδών.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της κρουαζιέρας «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η Celestyal θα προσεγγίζει σε εβδομαδιαία βάση το νησί της Μήλου, προορισμό τον οποίο δεν συνηθίζουν να επισκέπτονται οι εταιρείες κρουαζιέρας με μεγαλύτερου μεγέθους κρουαζιερόπλοια.

Ακόμη, ο στόλος της εταιρείας θα επισκέπτεται κάθε εβδομάδα και τη Θεσσαλονίκη, το λιμάνι της οποίας φέτος για πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια αποτέλεσε σημείο έναρξης και τερματισμού της κρουαζιέρας για την εταιρεία και το οποίο η ελληνική πολιτεία αποσκοπεί να καταστήσει εφεξής home port και hub για τον τουρισμό κρουαζιέρας, διευκολύνοντας και ενθαρρύνοντας με αυτό το τρόπο την εύκολη πρόσβαση των ταξιδιωτών από τη Βόρεια και τη Δυτική Ευρώπη στην κρουαζιέρα.

Το συγκεκριμένο λιμάνι έχει ιδιαίτερα στρατηγική σημασία για την Celestyal Cruises, ενώ αποτελεί σταθμό και για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας γενικότερα, η οποία μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί στις προκλήσεις όσον αφορά τις λιμενικές υποδομές, ενώ υπάρχουν και περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε πως στη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» προστίθεται και η πόλη της Καβάλας, η γνωστή «γαλάζια πόλη» με το Φρούριο και τα γραφικά σπιτάκια, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους επιλέγουν την κρουαζιέρα να εξερευνήσουν και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδας, όχι μόνο τα ελληνικά νησιά.

Στα τέλη του 2022 επιστρέφει και η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι» η οποία πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά το 2019 και θα επισκέπτεται την Ελλάδα, την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Κύπρο, ενώ έχουν προγραμματιστεί και δύο αποκλειστικές κρουαζιέρες για το 2022, μία δέκα και μία οκτώ διανυκτερεύσεων, για τη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν και συνδυαστικά.

Πέρα από τους μοναδικούς προορισμούς που προσεγγίζουν τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας καθώς και τις συναρπαστικές εκδρομές που πραγματοποιούνται στους αρχαιολογικούς χώρους και στα ιστορικά μνημεία αυτών, η Celestyal Cruises προσφέρει εν πλω ένα γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων (μαθήματα χορού, αθλητικά τουρνουά) για κάθε επιβάτη και κάθε ηλικία, το οποίο προωθεί τον Ελληνικό πολιτισμό και τον αυθεντικό τρόπο ζωής.

Για όλο τον Νοέμβριο, η εταιρεία ανακοίνωσε την ειδική Black Friday «Βuy One Get One» προσφορά της, σύμφωνα με την οποία ισχύει έκπτωση 50% για το δεύτερο άτομο σε επιλεγμένες all-inclusive κρουαζιέρες 3, 4 ή 7 διανυκτερεύσεων εντός του 2022. Ιδιαίτερα σημαντικό ότι για τα παιδιά και τους επιβάτες σε μονόκλινη καμπίνα δεν θα υπάρχει πρόσθετη χρέωση, δίνοντας σε ακόμα περισσότερους ταξιδιώτες την ευκαιρία να απολαύσουν την All-Inclusive Εμπειρία της Celestyal Cruises  εφαρμόζοντας  παράλληλα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που ισχύουν σε συνεργασία με τις ευρωπαϊκές και ελληνικές αρχές.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Celestyal Cruises: https://celestyal.com/el/