Μετά τις άκαρπες συναντήσεις με το Υπουργείο Εργασίας και την άρνηση της Κυβέρνησης να στηρίξει στην πράξη τους εργαζόμενους του κλάδου, η Διοίκηση της ΠΟΕΕΤ αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει 24ΩΡΗ Πανελλαδική Απεργία στις 09 Νοεμβρίου 2021 και μεγάλη Απεργιακή Συγκέντρωση στην Αθήνα .

Όταν όλοι ομολογούν πως ο φετινός χειμώνας θα είναι ο πιο δύσκολος, η Κυβέρνηση αποφάσισε να αφήσει χιλιάδες εργαζόμενους με μηδενικό εισόδημα. Παράλληλα δεν έχει δοθεί ακόμα λύση με τα ένσημα από τις αναστολές σύμβασης του 2020 δημιουργώντας έτσι τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα μας.

Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διαλόγου (όχι βέβαια με τον κ. Χατζηδάκη, αφού αρνείται να μας δει) με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και δυστυχώς λύσεις δεν είδαμε. Βγαίνουμε από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν όπου ζήσαμε την έκρηξη της εργοδοτικής παραβατικότητας και την αδιαφορία του κράτους, αφού ο ΣΕΠΕ δεν δουλεύει περιμένοντας να μετατραπεί σε ανεξάρτητη αρχή με τον Νόμο Χατζηδάκη.

Όλοι και όλες λοιπόν στην απεργία στις 9 Νοέμβριου 2021

Επίσης η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας αποφάσισε να στηρίξει τις αποφάσεις των πρωτοβάθμιων Σωματείων μας σε όλη την χώρα για συμμετοχή στα συλλαλητήρια ενάντια στον Νόμο Χατζηδάκη στις 04/11/2021.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ!