Η πρώτη επιβατική πτήση της British Airways μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Λονδίνου από τον Ιανουάριο του 2021 επαναλήφθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Μετά από μια πολυαναμενόμενη επιστροφή, η πτήση θα αναχώρησε στις 14:15 και προσγειώθηκε στο Λονδίνο στις 16:30 LT.

Αυτές οι απευθείας πτήσεις μετ ‘επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη στο Ηνωμένο Βασίλειο θα επιτρέψουν σε πολλούς ανθρώπους να επανενωθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν μείνει μακριά λόγω του Covid-19.

Ο Sohail Ali, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της British Airways, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, Airport Operations δήλωσε:

«Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας ξανά στις πτήσεις μας και έχουμε την τιμή να παίζουμε το ρόλο μας στην επανένωση οικογενειών και φίλων με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που χώρισαν.

«Η ασφάλεια των πελατών και των συναδέλφων μας ήταν πάντα στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι πελάτες δεν θα έχουν πετάξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε εφαρμόσει μια σειρά από μέτρα Covid-19 για να παρέχουμε άγχος και ταξίδια χωρίς προβλήματα ».

Οι πελάτες που κάνουν κράτηση με τη British Airways μπορούν να το κάνουν με απόλυτη εμπιστοσύνη, χάρη στην ευέλικτη πολιτική κρατήσεων της αεροπορικής εταιρείας. Μπορούν να ανταλλάξουν την κράτησή τους με ένα κουπόνι ή να μετακινήσουν τις ημερομηνίες τους χωρίς να επιβαρυνθούν με αλλαγή.

Ο υπάρχων διαδικτυακός κόμβος της British Airways Covid περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με ευέλικτες κρατήσεις, δοκιμές, πώς να χρησιμοποιήσετε ένα κουπόνι και πώς μοιάζει η πτητική εμπειρία της British Airways για όσους δεν έχουν ταξιδέψει εδώ και αρκετό καιρό.

Η British Airways έχει επίσης θεσπίσει μια σειρά μέτρων στο αεροδρόμιο και στο αεροσκάφος για τη φροντίδα της ασφάλειας και της ευημερίας των πελατών και των συναδέλφων της.

Αυτά περιλαμβάνουν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, χρήση μάσκας προσώπου (οι οποίες παραμένουν στη θέση τους) και σταθμούς απολύμανσης χεριών. Πριν από το ταξίδι, οι πελάτες θα λάβουν επίσης λεπτομέρειες για το πώς μπορούν να προετοιμαστούν για το ταξίδι τους, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τους παρόχους δοκιμών με έκπτωση.

Για να βοηθήσουν τους πελάτες να περιηγηθούν στην αλλαγή της απαίτησης εισόδου και να διευκολύνουν ένα απρόσκοπτο ταξίδι, μπορούν να επιλέξουν τη λήψη της εφαρμογής VeriFLY πριν αναχωρήσουν για το Λονδίνο.

Η ψηφιακή εφαρμογή υγείας επιτρέπει στους πελάτες να συνδυάζουν τα έγγραφα επαλήθευσης ταξιδιού και τα αποτελέσματα των δοκιμών Covid-19 σε ένα μέρος και να επιβεβαιώνουν την καταλληλότητά τους με μερικά απλά βήματα.