Η #Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού,  γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου. Φέτος είναι αφιερωμένη στη χωρίς αποκλεισμούς ανάκαμψη και ανάπτυξη τόνισε η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου . (“Tourism for Inclusive Growth”). 

Όλα τα στοιχεία μας δείχνουν ότι η δυναμική που δημιουργήθηκε τον Ιούλιο και Αύγουστο θα συμβάλει στην επιμήκυνση της σεζόν μέχρι και το Νοέμβριο καθώς  «ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος κινούνται σε πολύ καλά  ποσοστιαία επίπεδα.

Στον Ελληνικό οργανισμό τουρισμού (ΕΟΤ) και σε συνεργασία με το υπουργείο τουρισμού, συνεχίζουμε απρόσκοπτα την υλοποίηση της εθνικής στρατηγικής τουρισμού, με τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, τη βελτίωση των υπηρεσιών, τη στόχευση και τη δράση που γίνονται για τις ειδικές μορφές τουρισμού, τη νέα ταυτότητα της χώρας στο εξωτερικό και τους νέους ακόμα πιο σύγχρονους  τρόπους που γίνεται η προβολή της χώρας μας.

Στρατηγικής σημασίας και ο εγχώριος τουρισμός, που ναι μεν δεν αντικαθιστά τα έσοδα που έχουμε από το εξωτερικό, δίνει όμως  μια σημαντική ώθηση στον ελληνικό ποιοτικό τουρισμό. 

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι ο τομέας του τουρισμού είναι ομαδική υπόθεση και χρειάζεται συνεργασία και #όραμα.

H κάθε διαχείριση κρίσης για να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα  χρειάζεται πάντα ένα καλό continuity plan που με #Συνεργασία 

#Συνέπεια και #Συνοχή η συνέχεια  μας αυτή…θα αποδώσει καρπούς για όλο το χρόνο και σε όλες τις κρίσεις αναφέρει κλείνοντας η Άντζελα Γκερέκου !!