Το Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί από το ΞΕΕ το κορυφαίο συνέδριο για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα,  με τη σφραγίδα ποιότητας της Phocuswright.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΞΕΕ)  και η Phocuswright, εταιρεία – ηγέτης στο χώρο της πρωτογενούς έρευνας για τον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για το 5ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας (5th International Hospitality Forum). 

Το 5ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας  θα έχει υβριδικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021,  πρώτη ημέρα της έκθεσης ΧΕΝΙΑ 2021,  στη συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo.

Η διοργάνωση που έγινε θεσμός και αναδείχθηκε στην κορυφαία πλατφόρμα διαλόγου,   γνώσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας, για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα, θα αποτελέσει για πέμπτη συνεχή χρονιά, σημείο συνάντησης εκπροσώπων παγκόσμιων brands, Ελλήνων και ξένων ειδικών και decision makers, διακεκριμένων ακαδημαϊκών, διεθνώς αναγνωρισμένων συμβουλευτικών εταιρειών και καταξιωμένων επιχειρηματιών του τουρισμού.

Ο τίτλος που θα δώσει τον τόνο στο περιεχόμενο του φετινού Φόρουμ είναι  ”Hospitality in the post-covid era – Η Φιλοξενία στη μετα-covid εποχή”  και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρος. Η χαρτογράφηση της νέας τουριστικής πραγματικότητας στην μεταπανδημική περίοδο και τα κλειδιά για την επιτυχημένη προσαρμογή των ελληνικών ξενοδοχείων σε αυτή,  θα βρεθούν στο επίκεντρο των εργασιών του συνεδρίου, με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση του κλάδου για όλες τις παγκόσμιες τάσεις.

Χρυσός Χορηγός του 5th International Hospitality Forum είναι η FORUM Α.Ε.