Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έρχεται το Athens Flying Week στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις μοναδικές πτητικές δυνατότητες του γαλλικού Rafale Solo Display, να νιώσουν τη συγκίνηση και τη γοητεία της πτήσης ενός αυθεντικού Warbird, του ελληνικού Spitfire, να θαυμάσουν τις εντυπωσιακές εναέριες “χορογραφίες” των Patrouille de France και των Saudi Hawks, να εκπλαγούν από τη δύναμη του ελληνικού F-16 Ζευς, αλλά και του Δανέζικου F-16 Solo Display με τον κατακόκκινο διάκοσμο, να κλείσουν τα αυτιά τους στο πέρασμα των αμερικανικών F-15.

Επίσης θα παρακολουθήσουν σε απόσταση αναπνοής την άσκηση “COMBAT EVAC” από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, διελεύσεις των πτητικών μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και τα πυροσβεστικά Canadair CL-415 και PZL!

Ακόμη, θα δουν τις μοναδικές διελεύσεις και τους σχηματισμούς που εξασφάλισε η ομάδα της Athens Flying Week για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση!!!

Στο event και η Aegean με Α320 ΝΕΟ αλλά και η 114 Πτέρυγα Μάχης μαζί με την ΕΑΒ που παρέχουν τις φιλόξενες εγκαταστάσεις τους!

Οι διοργανωτές του μεγάλου event, στους οποίους συμμετέχει και η Mact Media Group, τονίζουν ότι πρόκειται για την πιο εντυπωσιακή στατική έκθεση που έγινε ποτέ! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το γαλλικό Rafale, τα Tornado και τα F-15 της Βασιλικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας, τα ιταλικά M-346, το C-130 από το Βέλγιο, τα αυστριακά PC-7 και φυσικά το Eurofighter Typhoon και το Tornado από τη Γερμανία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.athensflyingweek.gr