Η πρώτη Covid Free έκθεση της Ευρώπης γίνεται η 85η ΔΕΘ, που θα υποδεχθεί από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου εκθέτες και επισκέπτες σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ότι η Ελλάδα ανοίγει τον εκθεσιακό κλάδο από 1ης Σεπτεμβρίου, η 85η ΔΕΘ θα είναι η πρώτη εκθεσιακή διοργάνωση στη χώρα μας που θα στείλει το μήνυμα του σεβασμού της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας.

Η ΔΕΘ-Helexpo, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, είχε προχωρήσει από την πρώτη στιγμή στην κατάρτιση ενός αναλυτικού υγειονομικού πρωτοκόλλου την περσινή χρονιά και είναι απόλυτα έτοιμη να ανταποκριθεί στην απόφαση της Πολιτείας για Covid Free εκθέσεις από την 1η Σεπτεμβρίου.

Στόχος του εθνικού εκθεσιακού φορέα θα είναι η δημιουργία ενός πλήρως ελεγχόμενου και ασφαλούς περιβάλλοντος, όπου η εκθεσιακή δραστηριότητα, αλλά και εκθέτες και επισκέπτες θα επιστρέψουν χωρίς φόβο στην κανονικότητα.

Με τα νέα αυτά υγειονομικά δεδομένα, η 85η ΔΕΘ, που είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα, με κεντρικό θεματικό άξονά της το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της χώρας, θα θέσει τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες εκθεσιακές διοργανώσεις.