Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, παρουσιάζει μια Νέα προσφορά για επισκέπτες που σχεδιάζουν το ταξίδι τους στο Ντουμπάι.

Όλοι οι πελάτες της Emirates μπορούν τώρα να ανακαλύψουν το Ντουμπάι από ψηλά με δωρεάν είσοδο για το At the Top, Burj Khalifa – ένα από τα υψηλότερα παρατηρητήρια στον κόσμο.

Για να απολαύσουν τη μαγευτική πανοραμική θέα του συναρπαστικού και συνεχώς μεταβαλλόμενου τοπίου του Ντουμπάι, οι πελάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την απίστευτη προσφορά που ισχύει για εισιτήρια σε οποιαδήποτε κατηγορία θέσης.

Για να λάβουν τη δωρεάν είσοδό τους, οι πελάτες πρέπει να κάνουν κράτηση για το ταξίδι τους στο Ντουμπάι στο emirates.com/gr με κωδικό προσφοράς TOP2021 ή μέσω των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτορείων πριν από τις 22 Ιουλίου για ταξίδια έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Το κτήριο που υψώνεται πάνω από την γραμμή του ορίζοντα του Ντουμπάι βρίσκεται δίπλα στο Dubai Mall και έχει προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο από το άνοιγμα του το 2010.

Το Burj Khalifa δεν είναι μόνο η ψηλότερη ανεξάρτητη δομή στον κόσμο, αλλά κατέχει και το ρεκόρ για τους γρηγορότερους ανελκυστήρες, που κινούνται με 10 μέτρα το δευτερόλεπτο.

Από τον όροφο 124, οι επισκέπτες μπορούν να παρατηρήσουν τον κόσμο από τηλεσκόπια υψηλών προδιαγραφών και να βγουν στην βεράντα, η οποία λειτουργεί ως παρατηρητήριο και προσφέρει μία μαγευτική θέα στον ολοένα αυξανόμενο ορίζοντα.

Η επίσκεψη συνεχίζεται στον όροφο 125, στα 456 μέτρα, όπου ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να σταθεί σε ένα ευρύχωρο κατάστρωμα με εκπληκτική θέα 360 μοιρών.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με μια επίσκεψη στο Dubai Mall, ένα μεγάλο κέντρο αγορών και ψυχαγωγίας, όπου βρίσκεται μεταξύ άλλων το διάσημο Dubai Aquarium και το Underwater Zoo.

Οι επισκέπτες μπορούν να ολοκληρώσουν μια ευχάριστη μέρα σε έναν από τους πολλούς χώρους εστίασης απολαμβάνοντας το θεαματικό χορογραφημένο μιούζικαλ στο Σιντριβάνι του Ντουμπάι.

Ανακαλύψτε το Ντουμπάι με την Emirates

Η Emirates έχει επανεκκινήσει με ασφάλεια τις πτήσεις της σε περισσότερους από 120 προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της και προς το παρόν εκτελεί καθημερινή πτήση επιβατών από την Αθήνα προς το Ντουμπάι.

Από τις ηλιόλουστες παραλίες έως τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής παγκόσμιας κλάσης, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία μοναδικών εμπειριών.

Επιπλέον, ήταν μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που έλαβε τη σφραγίδα Safe Travels από το World Travel and Tourism Council (WTTC), το οποίο υποστηρίζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

Απολαύστε περισσότερα προνόμια με την Emirates

Τα προνόμια δεν σταματούν εκεί. Τα μέλη του Emirates Skywards, του βραβευμένου προγράμματος ανταμοιβής της αεροπορικής εταιρείας, μπορούν να κερδίσουν διπλά μίλια για όλες τις πτήσεις προς Ντουμπάι, για τις οποίες έχουν κάνει κράτηση πριν από τις 31 Ιουλίου, για ταξίδια έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Έως τις 30 Σεπτεμβρίου, όλοι οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο τη διαμονή τους στο Ντουμπάι με το My Emirates Pass. Δείχνοντας απλώς την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε οποιαδήποτε από τις περισσότερες από 450 συμμετέχουσες τοποθεσίες, οι επισκέπτες από την Ελλάδα μπορούν να απολαύσουν με έκπτωση μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, θεματικά πάρκα παγκόσμιας κλάσης, σπα και περιπετειώδης εκδρομές.

Με τόσες προσφορές και με τα εισιτήρια της Οικονομικής Θέσης από την Αθήνα προς το Ντουμπάι να ξεκινούν από τα 439€ και της Διακεκριμένης Θέσης από τα 2.249€, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε την απόδρασή σας για το 2021.

Ταξιδέψετε χωρίς άγχος

Η Emirates παραμένει επικεντρωμένη στο να προσφέρει ταξίδια χωρίς άγχος και οδήγησε τη βιομηχανία στην προστασία της υγείας των πελατών για να διασφαλίσει ότι θα αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι όταν θα αποφασίσουν να πετάξουν. Οι πελάτες της Emirates ταξιδεύουν με τη διαβεβαίωση ότι εφαρμόζονται τα πιο πρόσφατα μέτρα υγείας και ασφάλειας σε κάθε βήμα του ταξιδιού. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία για να διευκολύνει τους πελάτες που ταξιδεύουν μέσω του αεροδρομίου του Ντουμπάι.

Η Emirates συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα δυναμικής περιόδου. Πρόσφατα, η αεροπορική εταιρεία εξέλιξε ακόμα περισσότερο τις πρωτοβουλίες εξυπηρέτησης πελατών με την ενεργοποίηση ακόμα πιο γενναιόδωρης και ευέλικτης πολιτικής κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και βοηθώντας τους πελάτες της να διατηρήσουν το επίπεδο μέλους και τα μίλια τους.