Καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων για διακοπές των Ρουμάνων ταξιδιωτών, οι επιβάτες της Blue Air έχουν τώρα την ευκαιρία να κάνουν κράτηση πτήσεων σε 10 ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Την 1η Ιουλίου 2021, η Blue Air και η Fraport Greece πραγματοποίησαν εκδήλωση στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, καλωσορίζοντας τις νέες πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας.

Η Blue Air ήδη εκτελεί 17 εβδομαδιαίες πτήσεις, σε πέντε βασικούς ελληνικούς προορισμούς: Αθήνα,Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο και Ζάκυνθο.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, η εταιρεία ανακοινώνει νέους προορισμούς σύμφωνα με το Θερινό Πρόγραμμα του 2022.

Πιο συγκεκριμένα οι ρουμάνοι ταξιδιώτες μπορούν να συνεχίσουν την περιπέτεια τους στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022,σε: Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Σκιάθο και Χανιά (Κρήτη), με τιμές από 29,99 ευρώ / ανά διαδρομή, συμπεριλαμβάνομένων όλων των φόρων.

Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες για κράτηση και οι τιμές ξεκινούν από 29,99 ευρώ /ανά διαδρομή, συμπεριλαμβάνομένων των φόρων.

Όλες οι κρατήσεις περιλαμβάνουν την επιλογή αλλαγής ημερομηνιών ταξιδιού μία φορά, χωρίς το τέλος αλλαγής, πληρώνοντας μόνο τη διαφορά ναύλου, εφόσον προκύπτει.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής τοποθέτησής της, ως η πρώτη επιλογή των Ρουμάνων για αεροπορικές μετακινήσεις με εταιρείες εξαιρετικά χαμηλού κόστους, η Blue Airεπικεντρώνεται στην επέκταση του δικτύου της και στην παροχή αποτελεσματικών συνδέσεων με προορισμούς μεγάλου ενδιαφέροντος.

Ο Krassimir Tanev, Διευθύνων Σύμβουλος της Blue Air, δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την ανάπτυξη του ελληνικού μας δικτύου φέτος. Η Ελλάδα είναι μια αγορά με ιδιαίτερη προτίμηση από τους πελάτες μας.

Ξεκινώντας με το θερινό Πρόγραμμα 2022, η Blue Air θα συνδέσει τη Ρουμανία με συνολικά 10 καυτούς προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα, προς όφελος των πελατών μας που μπορούν τώρα να απολαύσουν περισσότερες επιλογές σε προσιτές τιμές »