Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος – ΣΕΤΚΕ θέλοντας να πει το δικό της ευχαριστώ σε όλους εκείνους που εδώ κι ενάμιση χρόνο δίνουν τη μάχη της πρώτης γραμμής, μέσα στα νοσοκομεία, ενάντια στον Covid-19, στους νοσηλευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας, προσφέρει ειδικές τιμές και εκπτώσεις διαμονής.

Συγκεκριμένα , η ΣΕΤΚΕ υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, το οποίο προβλέπει μειωμένες τιμές διαμονής στους νοσηλευτές-μέλη της Ένωσης, ως ελάχιστη αναγνώριση της υπεράνθρωπης προσπάθειας που καταβάλλουν, για την προάσπιση του υπέρτατου αγαθού, της υγείας. Σε όλους εκείνους, οι οποίοι πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη και επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπερβαίνουν εαυτόν, προκειμένου να σώσουν τις ζωές των συνανθρώπων τους.

Μιλώντας για την προσφορά διαμονής της ΣΕΤΚΕ απέναντι στη νοσηλευτική κοινότητα της χώρας, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, κ. Παναγιώτης Τοκούζης, λέει: «Η πρωτοβουλία αυτή της Συνομοσπονδίας μας αποτελεί την έμπρακτη, ελάχιστη αναγνώριση του έργου όλων αυτών των απλών, καθημερινών ανθρώπων, που µε τη στάση τους παραδίδουν μαθήματα ζωής και ψυχικού σθένους».