Η Eurowings επεκτείνει το ευρωπαϊκό της δίκτυο.

Με το άνοιγμα μιας νέας βάσης στην Πράγα, η γερμανική αεροπορική εταιρεία επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην Κεντρική Ευρώπη και αρχικά θα σταθμεύσει δύο αεροσκάφη Airbus A320 στην τσεχική πρωτεύουσα από τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Το καλοκαίρι του 2022, τρία αεροσκάφη θα απογειωθούν για την Eurowings με την Πράγα να γίνει η 10η βάση Eurowings στην Ευρώπη.

Για πρώτη φορά, η θυγατρική του Ομίλου Lufthansa θα μπορεί τότε να προσφέρει απευθείας συνδέσεις από την Πράγα σε ελκυστικούς επιχειρηματικούς και τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη.

Με την αυξημένη παρουσία της στην «Χρυσή Πόλη» της Πράγας, η Eurowings δημιουργεί περισσότερες από εκατό νέες θέσεις εργασίας και παρέχει σημαντικές παρορμήσεις για την αγορά της τσεχικής αεροπορίας.

Η τρέχουσα κατάταξη αεροπορικών εταιρειών δείχνει ότι η Eurowings είναι ένας από τους πιο ακριβείς και δημοφιλείς αερομεταφορείς στην Ευρώπη.

Αυτό εξηγείται, για παράδειγμα, από την Eurowings που απονέμεται τριπλά χρυσός στο φετινό Γερμανικό Βραβείο Πελατών για «καλύτερη σχέση τιμής / απόδοσης», «καλύτερη ικανοποίηση πελατών» και «καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών».

Με έδρα στο αεροδρόμιο της Κολωνίας / Βόννης της Γερμανίας, η Eurowings συνδυάζει το DNA της Lufthansa με μια ασυναγώνιστη σχέση αξίας-χρήματος και καινοτόμα, υπερσύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες της.

Αυτές περιλαμβάνουν μια κορυφαία ιδέα για την υγεία και την υγιεινή, καθώς και την επιλογή κράτησης δωρεάν μεσαίων καθισμάτων στις πίσω σειρές του αεροσκάφους με μόλις 10 ευρώ – για λόγους άνεσης ή υγιεινής. Αυτή η νέα επιλογή είναι ήδη μπεστ σέλερ στις πτήσεις της Eurowings μετά από σύντομο χρονικό διάστημα και σημείο αναφοράς για τον κλάδο.

Από τις 31 Οκτωβρίου, η Eurowings θα πετάξει από την Πράγα σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως η Βαρκελώνη, το Μιλάνο, η Αθήνα, η Στοκχόλμη, η Κοπεγχάγη, το Τελ Αβίβ και το Μπέρμιγχαμ.

Τα εισιτήρια για δημοφιλείς προορισμούς διακοπών μπορούν επίσης να κρατηθούν διαδοχικά από τις 22 Ιουνίου στο eurowings.com και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή πελάτη Eurowings – για παράδειγμα από την Πράγα έως τις Καναρίους Νήσους ή τις Βαλεαρίδες Νήσους ή τα ελληνικά νησιά. Τα εισιτήρια απλής μετάβασης είναι διαθέσιμα από 29,99 ευρώ.