Γνώθι Σ΄ Αυτόν, η   Ευτυχία των Πολιτών του προνομιούχου  Πλανήτη  μας είναι η αποστολή των Δελφών και  Διεθνής Δελφική Επιτροπή  της Ο.Δ.Ε αγκαλιάζει και ενώνει όλους, όσους  πιστεύουν  στο Δελφικό Ιδεώδες. Διευρύνει  τον δρόμο που χάραξαν ο Άγγελος και η Εύα Σικελιανού  για να  καρπωθεί η Ανθρωπότητα το παγκόσμιο αγαθό των Πυθίων της Νέας Εποχής  στο  τρίπτυχο  Πολιτισμός, Ειρήνη, Περιβάλλον.

 Εθελοντές – Ιερομνήμονες του Δελφικού Ιδεώδους θα συναντηθούν από 17 μέχρι 25 Ιουνίου   στο Ιερό των Ιερών όχι για κάποια πανηγύρι, αλλά για την δημιουργία θεσμών  πουθα ανθίσουν  στην Ελλάδα και θα καρπωθεί  όλη η Ανθρωπότητα  έτσι:

              17-19 Ιουνίου Θα λειτουργήσει  εικαστικό  workshop υπό την Artemis  Herber                                         

              20η  Ιουνίου     Φιλοσοφική προσέγγιση  από τον  Dr Christoph  Quarch                               

               21η  Ιουνίου     Ωδή στον Απόλλωνα  στο Θερινό Ηλιοστάσιο

  22α Ιουνίου 19:00 Μουσείο και ελπίζουμε αυριανή Έδρα των Δελφικών Εορτών, ” Ομπρός να σηκώσουμε τον Ήλιο πάνω από τον Κόσμο” : Χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Δελφών Παναγιώτη  Ταγκαλή, τον Αντιπεριφερειάρχη  Γεώργιο Δελμούζο, την κα Μαίρη Βιδάλη -Περιφέρεια Αττικής με  απαγγελία ποιήματός της, χορός από  τις  Jeanne Bresciani & Rosemary Cooper, Jazz Democracy από τον Dimitris Vasilakis. Παράσταση θεατροποιημένου λόγου Άγγελου Σικελιανού από τον Ιεροφάντη  Πάρι Κατσίβελο. Παρουσιάσεις από την κες Βίκυ Τσιανίκα και Λένα Κυρόπουλος.

23η  Ιουνίου  Μουσική μυσταγωγία στο Κωρύκειο Άντρο του Πάνα και των Νυμφών-  Όσιος Λουκάς  ο ΄΄Δελφιώτης΄΄- Γαλαξίδι της Ναυτικής  παράδοσης της Ρούμελης. 24η  Προβολή πλεονεκτημάτων Δελφών και περιοχής από την Iris Brosch. Έκθεση   έργων τέχνης, απονομή βραβείων.  

Ανακοίνωση  απονομής  των  βραβείων :

  – ΄΄ 10η  Μούσα ΄΄ .  

–  ΄΄Όμηρος ΄΄  Στον  εκδοτικό οίκο ONTIME BOOKS. 25η  Σύνταξη  προτάσεων για  Παιδεία, Πολιτισμό και Περιβάλλον υποβάλλοντας      στον  Δήμο,  την Περιφέρεια και την  Κεντρική Κυβέρνηση.  Ανακοίνωση – γνωστοποίηση  του 4ου  Preview 2022 &  5ου  2023.    

          www.ecd.gr                   www.idii.org        https://chs.harvard.edu/