Ενισχύει το πρόγραμμα πτήσεων από και προς την Αθήνα η αεροπορική εταιρία SKY express με κεντρικό στόχο να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει στην αγορά νέων αεροσκαφών και λανσάρει την καμπάνια «Greece is bliss» («Η Ελλάδα είναι ευτυχία») η οποία δίνει έμφαση στις νέες συνθήκες που καθιστούν την Ελλάδα ιδανικό προορισμό όχι απλώς για διακοπές αλλά και για εργασία εξ αποστάσεως.

Το πτητικό πρόγραμμα της εταιρίας διευρύνθηκε προσφέροντας από σήμερα συνολικά 43 εθνικές και διεθνείς πτήσεις. Μετά την είσοδο σε διεθνείς αγορές με τη Λάρνακα και τις Βρυξέλλες, εκτός από το λανσάρισμα νέων απευθείας πτήσεων εσωτερικού προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και σύντομα προς Βόλο, πρόκειται να ξεκινήσουν πτήσεις σε σειρά σημαντικών προορισμών.

Ειδικότερα, οι προορισμοί που θα εξυπηρετεί η SKY express από την Αθήνα, εκτός από τη Λάρνακα και τις Βρυξέλλες θα περιλαμβάνουν και το Παρίσι (Charles de Gaulle) και το Λονδίνο (Heathrow).

Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, η εταιρία θα ολοκληρώσει την αναβάθμιση του ιδιωτικού στόλου αεροσκαφών με 6 νέα Airbus A320neo. Με την άφιξη του πέμπτου αεροσκάφους στις 28 Μαϊου και του έκτου μέσα στον Ιούνιο, η SKY express θα διαθέτει το πιο πράσινο και φιλικό προς το περιβάλλον στόλο.

Παράλληλα, η αεροπορική εταιρία στηρίζει την επανεκκίνηση του τουρισμού με τη καμπάνια Greece is bliss, στην οποία τονίζεται η δυνατότητα εργασίας εξ αποστάσεως στην Ελλάδα με την πρωτοβουλία Working from a distance, η οποία περιλαμβάνει φωτογραφίες της χώρας από τη βραβευμένη φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου.

Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικούς ναύλους, προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες και μεγάλο δίκτυο στην Ελλάδα.