Διεθνείς διαστάσεις παίρνει η έκθεση «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» που θα διεξαχθεί 4 με 6 Ιουνίου στο Ψηφιακό Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο Mact Expo Center. Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας που έχει συνάψει η Mact Media Group με την BCI Media Inc θα έχουν άμεση πρόσβαση στην έκθεση, αλλά και στα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο αυτής, οι ομογενείς σε όλο τον πλανήτη. Η έκθεση θα προβληθεί και θα γνωστοποιηθεί μέσα από όλα τα κανάλια της BCI Media Inc και τα νησιά που θα συμμετέχουν, θα έχουν τη δυνατότητα να «συστηθούν» στις ελληνικές κοινότητες που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών έχει στόχο να δώσει βήμα σε όλα τα νησιά της χώρας, να προβάλλουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, τις ομορφιές τους, τα αξιοθέατα, τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο κάθε νησί, τις δυνατότητες θεματικού τουρισμού που έχουν και να τα κοινωνήσουν στο εγχώριο και διεθνές κοινό με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή τους και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών.

Το Mact Expo Center στο δρόμο για την παρθενική του έκθεση έχει να παρουσιάσει σημαντικές βελτιώσεις στην οπτική και στις λειτουργίες του, θέλοντας να καταστήσει το εκθεσιακό event για τα νησιά, εφάμιλλο με μια φυσική έκθεση. Τα περίπτερα έχουν πλέον αναβαθμιστεί, διαθέτουν πολλές μορφές και παρέχουν δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας για ενημέρωση των επισκεπτών και την B2B συναντήσεων σε πραγματικό χρόνο.  Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν διαδικτυακά στους διαδρόμους της έκθεσης, να μεταβούν σε συνέδρια που θα διεξαχθούν και να μεταβούν σε χώρους συναντήσεων και διεξαγωγής σεμιναρίων. Το lobby και ο εξωτερικός χώρος διαθέτουν νέα εμφάνιση που στόχο έχει την προσομοίωση κατά το δυνατόν με μια φυσική εκδήλωση.

Αυτές ακριβώς οι δυνατότητες που δίνουν οι νέες τεχνολογίες, οδήγησαν και στην απόφαση να προωθηθεί η έκθεση στοχευμένα στις ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού και να τους δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση και να ενημερωθούν και να γνωρίσουν ζωντανά για ελληνικά νησιά.

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/

https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured