Δωρεάν πτήσεις ενός έτους θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν οι συχνοί επιβάτες-μέλη του προγράμματος εμπιστοσύνης της United Airlines.

Επίσης θα υπάρχουν και έπαθλα όπως δωρεάν εισιτήρια μετ ‘επιστροφής και χρηματικά ποσά.Αυτό που χρειάζεται να κάνουν είναι να ανεβάσουν τα αρχεία εμβολιασμού τους συμμετέχοντας στις κληρώσεις «Your Shot to Fly».Οι κληρώσεις θα ανταμείψουν πέντε μέλη του MileagePlus με το μεγάλο βραβείο. Ένα ταξίδι ενός έτους για δύο άτομα, σε οποιαδήποτε κατηγορία υπηρεσιών, σε οποιονδήποτε προορισμό της United παγκοσμίως.Επιπλέον, οι νικητές των μεγάλων βραβείων θα λάβουν ένα εφάπαξ ποσό 275.000 $, πιθανώς για τη χρηματοδότηση των υπόλοιπων διακοπών τους.Η δωρεάν πτήση περιορίζεται σε 26 πτήσεις μετ ‘επιστροφής, προσθέτοντας έως και ένα νέο δρομολόγιο κάθε δύο εβδομάδες.Εκτός από το μεγάλο βραβείο, η United προσφέρει 30 έπαθλα «1ου βραβείου».Οι νικητές θα λάβουν μία πτήση μετ ‘επιστροφής για δύο, μαζί με 7.700 $.

Όπως και με το μεγάλο έπαθλο, κάθε εισιτήριο μετ ‘επιστροφής μπορεί να γίνει κράτηση σε οποιαδήποτε κατηγορία υπηρεσιών προς οποιονδήποτε προορισμό παγκοσμίως εξυπηρετείται από την United.