Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λαμβάνοντας υπόψη τους τρέχοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς και ακολουθώντας τις τελευταίες οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης (21/4/21- Διάγγελμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας – δείτε και διαβάστε το εδώ), το Miraggio ανακοινώνει το άνοιγμά του στις 15/05/21.

Έχουμε ήδη εφαρμόσει με επιτυχία όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής που προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), η Ελληνική Κυβέρνηση και τα μέτρα υγείας που έχουν πιστοποιηθεί από την TUV Austria και τα συγχωνεύσαμε στο αυστηρότερο πρωτόκολλο, τα Miraggio Supreme Standards, για να σας καλωσορίσουμε στο πιο αγνό περιβάλλον.

Οι επηρεαζόμενες κρατήσεις -με αφίξεις από τις 27 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου- μπορούν να μετακινηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το Μάιο ή τον Ιούνιο (αναχώρηση έως τις 11 Ιουνίου) στην ίδια τιμή ή σε μεταγενέστερη ημερομηνία με επιπλέον χρέωση ή ακόμα να ακυρωθούν δωρεάν.

Επικοινωνία με το Τμήμα Κρατήσεων στο τηλέφωνο +30.2374440000, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο reservations@miraggio.gr.

Θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη και ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα!

#PureMiraggio

Miraggio Thermal Spa Resort Χαλκιδική, 22/04/2021