Με θερμά λόγια μίλησε η δήμαρχος Σίφνου κυρία Μαρία Ναδάλη για την παρουσίαση του νησιού στο Forum του ITN News Web TV «Ελληνικά Νησιά – Τουρισμός 2021». Ειδικότερα στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος αναφέρονται τα εξής: «Ο Δήμος μας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σίφνου (ΔΗ.Κ.Ε.Σ.) συμμετείχαν στο Διαδικτυακό Forum  (χθες 9/2/21) «Ελληνικά Νησιά – Τουρισμός 2021» του ITN News Web TV. Την παρουσίαση της Σίφνου ανέλαβε με προθυμία και μίλησε για το νησί μας, πάντα με την ίδια αγάπη γι’ αυτό,  η συνεργάτιδά μας κα Σοφία Κατζηλιέρη

Τις συζητήσεις του Forum, που πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 24 Φεβρουαρίου, συντονίζει ο Διευθυντής του ITN News και CEO της Mact Media Group, δημοσιογράφος κύριος Γεώργιος Καραχρήστος. Το Forum πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του ΕΟΤ και του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών.

Ευχαριστούμε το Διευθυντή του ITN News και CEO της Mact Media Group κ. Γιώργο Καραχρήστο για την πρόσκληση και τη φιλοξενία!», καταλήγει η δήμαρχος στην ανακοίνωσή της.