Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum ‘’Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό’’ live εκπομπή για την Κεντρική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 1

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας για την Κεντρική Μακεδονία στις 11:30 ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κιλτίδης Κωνσταντίνος , στις 11:45 ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αγροτικής Οικονομίας κ. Σωτήρης Μπάτος , στις 12:00 ο Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης , στις 12:15 Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ημαθίας , στις 12:30 ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χατζημλάδης Χρήστος , στις 12:45 ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Πιερίας κος Αθανάσιος Κόκκινος και στις 13:00 ο A Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών κ. Γιαννάκης Δημήτρης ,

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μαζί μας θα βρίσκεται στις 13:15 Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης       κ. Γεώργιος Ζιμπίδης , στις 13:30 ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρωτογενούς Τομέα Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Καραγιώργης Ανδρέας , στις 13:45 ο Πρόεδρος της Ένωση Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας & Περιφέρειας κ. Τσομπανίδης Χρήστος , στις 14:00 ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Δέμπας Μάρκος , στις 14:15 ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανός Μωραΐτης , στις 14:30 ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Έβρου κ. Τοψίδης Χριστόδουλος και στις 14:45 η Ειδική Συνεργάτιδα Δημάρχου Σουφλίου κα Γκαγκούλια Παναγιώτα .

Το Forum πραγματοποιείτε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι καλεσμένοι θα συζητήσουν για την Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό, την συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο grammateia@mact.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum : https://forumbbagro.mact.gr/

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/

https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured