1

Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Πέμπτη Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum ‘’Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό’’ live εκπομπή για την Θεσσαλίας και την Ήπειρο.

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας για την Θεσσαλία – Σποράδες στις 11:30 ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Πρωτογενούς Τομέα- Διαχείρισης Υδάτων Λίμνης Κάρλα κ. Λαδόπουλος Γεώργιος    , στις 11:45 ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων -Απασχόλησης – Εμπορίου κ. Μόρας Αθανάσιος , στις 12:00 ο Α Αντιπρόεδρος Επιμελητήριου Λάρισας κ. Παπαλέξης Δημήτρης , στις 12:15 ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ.       Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος , στις 12:30 ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος , στις 12:45 (VOLOS PELION) ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης , στις 13:00 η Διευθύντρια της Αναπτυξιακή Εταιρία Λάρισας κα Μπασδέκη Σεβαστή και στις 13:15 ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Τουριστικών Καταλυμάτων Π.Ε Τρικάλων κ. Σωτήρης Φαμίσης .

1

Για την Ήπειρο μαζί μας θα βρίσκεται στις 13:30 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας- Υπεύθυνος Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ευστράτιος Ιωάννου , στις 13:45 ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημήτριος  Δημητρίου , στις 14:00 ο Διοικητικός Προϊστάμενος Επιμελητήριο Θεσπρωτίας κ.  Πέτρος Ζουμπούλης , στις 14:15 ο Πρόεδρος Επιμελητήριου Πρέβεζα κ. Ιωάννης Μπούρης , στις 14:30 ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων κ. Ζαρκάδας Ελευθέριος και στις 14:45 ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Άρτας κ. Γιάννης Γκολομάζος.

Το Forum πραγματοποιείτε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι καλεσμένοι θα συζητήσουν για την Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό, την συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο grammateia@mact.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum : https://forumbbagro.mact.gr/

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured