Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum ‘’Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό’’ live εκπομπή για το κλείσιμο του Forum όπου θα συζητηθούν τα συμπεράσματα από όλες τις μέρες που πραγματοποιήθηκε το forum.

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας για το Κλείσιμο στις 12:00 ο Γ. Διευθυντής Mact Media Group & Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης  κ. Καραχρήστος Γιώργος , ο Εμπειρογνώμων Τουρισμού Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού  κ. Τζίαλλιας Γιώργος , ο Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing Πανεπιστήμιο Αιγαίου κ. Κόντης Αλέξιος Πατάπιος , ο Πρώην Σύμβουλος Γ. Γραμματείας Βιομηχανίας και Συντονιστής του Forum της Αγροδιατροφής της Γ. Γραμματείας  κ. Πέτρου Παναγιώτης , ο Πρώην Γ. Γραμματέας Βιομηχανίας και Αντιδήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Στρατής Ζαφείρης

Το Forum πραγματοποιείτε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο grammateia@mact.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum : https://forumbbagro.mact.gr/

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured