Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διαδικτυακό Forum ‘’Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα’’  στην ITN NEWS. Το Forum παρακολουθήσαν αμέτρητοι θεατές και τα νούμερα προβολών αναμετρούνται σε χιλιάδες.

Πραγματοποιήθηκαν 37 μοναδικές εκπομπές- αφιερώματα σε χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας. Από την Στερεά Ελλάδα – Θεσσαλία – Ήπειρο – Δυτική Μακεδονία – Πελοπόννησο – Δυτική Ελλάδα και την Κρήτη. Στο Forum συμμετείχαν πάνω από 40 Αντιπεριφερειάρχες , πάνω από 120 Δήμαρχοι , Αντιδημάρχοι , Προέδροι ξενοδόχων που συνέβαλαν ώστε να αναδειχθεί η πανέμορφη πλευρά της Ελλάδας. Μεταδόθηκαν πάνω από 150 βίντεο , με υπέροχα στιγμιότυπα από την κάθε περιοχή.

Τα συμπεράσματα του Forum είναι ότι η Ελλάδα διαθέτει τεράστιες δυνατότητες στο κομμάτι του χειμερινού τουρισμού , με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Θα πρέπει όμως να γίνει καλύτερη διαφημιστική προβολή , να δοθεί ενθάρρυνση στους επαγγελματίες να αναπτύξουν αυτές τις δραστηριότητες και να γίνει ανάπτυξη των χειμερινών υποδομών.

Ο ορεινός όγκος είναι εμπειρία είναι το πιο γνήσιο πρόσωπο της ελληνικής φιλοξενίας που όλοι μας πρέπει να προσέξουμε με ιδιαίτερο βάρος.

Ευχαριστούμε όλους τους ομιλητές από όλη την Ελλάδα που συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια ανάδειξης του χειμερινού τουρισμού. Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ σε όλη τη Ελλάδα που προβάλαν μέσα από τις πλατφόρμες τους τις εκπομπές.

Οι εκπομπές μεταδοθήκαν live στο Facebook , στο YouTube στο κανάλι της ITNNEWS αλλά και σε ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς συνεργατών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκπομπές στο κανάλι μας στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/

https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured