Μία εμβληματική προσωπικότητα στο χώρο των εκθέσεων, ο κύριος Νίκος Χουδαλάκης, ανακοίνωσε σήμερα ότι αποχωρεί από το τιμόνι της FORUM SA, μετά από δεκαετίες ανοδικής πορείας και επιτυχημένων διοργανώσεων.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του, τη θέση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας αναλαμβάνει ο κύριος Θανάσης Παναγούλιας, επί 15 χρόνια στενός συνεργάτης του.

Ακολουθεί η επιστολή τού κυρίου Χουδαλάκη προς τους πελάτες και συνεργάτες του:

NIKOS CHOUDALAKISΠοτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα καλός στη δραματοποίηση των καταστάσεων με συγκινησιακά φορτισμένα λόγια. Όμως σήμερα είναι μια μέρα διαφορετική.

Είναι η μέρα που βάζω τελεία στη διαδρομή μιας ολόκληρης επαγγελματικής ζωής, η οποία ξεκίνησε κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και κορυφώθηκε σε ένα δυνατό και συναρπαστικό φινάλε: Tην ολοκλήρωση του οράματος που είχα από παιδί να ξεφύγω από τα στενά όρια της επαρχίας και να διακριθώ σαν άνθρωπος αλλά και σαν επαγγελματίας.

Σήμερα λοιπόν, με την αποχώρησή μου από το τιμόνι της FORUM ΑΕ, ολοκληρώνεται μια πορεία η οποία απαίτησε σκληρές προσπάθειες και αγώνες, μου προσέφερε όμως και μεγάλες, δυνατές συγκινήσεις, μέσα από τις επιτυχίες αλλά και τις όποιες αποτυχίες μου.
Εμπειρίες και αξίες μιας ζωής τις οποίες μοιράστηκα τόσο με τους συνεργάτες μου, όσο και με όλους εσάς, που ασπαστήκατε το όραμά μας και συμβάλατε με τον τρόπο σας στη δημιουργία μεγάλων και ποιοτικών εκθέσεων στην Ελλάδα, που δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού.

Εκτός από πελάτες μας υπήρξατε πάνω από όλα Φίλοι και Συνεργάτες. Συνοδοιπόροι και σύμβουλοι στη διαρκή προσπάθειά μας για βελτίωση και ανάπτυξη. Με τις καίριες προτάσεις σας, με ωθήσατε να τολμήσω, να οργανώσω, να ξενυχτήσω, να διαπραγματευτώ, να ριψοκινδυνέψω και να πετύχω στόχους που για κάποιους πιθανόν να φαίνονταν αδύνατοι.

Με πολλούς από εσάς είχαμε μια παράλληλη και πετυχημένη επαγγελματική διαδρομή, στη διάρκεια της οποίας μάθαμε όλοι μαζί πως, αν πραγματικά θέλεις να πετύχεις κάτι σημαντικό, η αριστεία είναι μονόδρομος.

Για όλους αυτούς τους λόγους, θα ήθελα να σας απευθύνω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» και να σας διαβεβαιώσω ότι η νέα διοίκηση της εταιρείας, με τον επί 15ετία άξιο συνεργάτη μου κ. Θανάση Παναγούλια στη θέση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου, και με Αντιπρόεδρο τον επίσης πολύτιμο συνεργάτη μου κ. Θανάση Γιαλούρη, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας, έχοντας ως προτεραιότητα την εξυπηρέτησή σας και τη μεγιστοποίηση του εμπορικού σας οφέλους.

Από την πλευρά μου, αισθάνομαι «σαν έτοιμος από καιρό» να αντιμετωπίσω τη νέα πραγματικότητα ως μια καινούργια και ενδιαφέρουσα πρόκληση: Αυτή του «γονιού» που ξέρει ότι το δημιούργημά του, το «παιδί του» είναι πλέον ώριμο και ικανό να συνεχίσει την πορεία ανάπτυξης πηγαίνοντας ακόμα πιο ψηλά, ακόμα πιο μακριά, ιδιαίτερα και μετά την στρατηγική συνεργασία της εταιρείας με τον κραταιό γερμανικό εκθεσιακό Όμιλο NürnbergMesse.

Σας ευχαριστώ όλους για όλα όσα προσφέρατε σε μένα και στην εταιρεία μας.

Εύχομαι το αύριο να είναι πάντα καλύτερο από το χθες…

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Νίκος Χουδαλάκης