Οι αποφάσεις τις πολιτείας για τον περιορισμό των συνεπειών της πανδημίας του COVID-19 οδήγησαν το Δήμο Αμοργού και τον Πολιτιστικό Συλλόγου Γυναικών Αμοργού να προχωρήσουν σε διαδικτυακή προβολή του 11ου φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού!

Το 11ο Amorgos Tourism Film Festival θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (On Line) από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ με την τελετή έναρξης, έως και το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020, που θα είναι και η τελετή λήξης, με απονομή των βραβείων.

Κατά τις 4 ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν σύντομες ενδιαφέρουσες ομιλίες από ειδικούς, σε θέματα σχετικά με video marketing και τουρισμό, καθώς και προβολές των ταινιών που επελέγησαν από την διεθνή κριτική επιτροπή και βραβεύτηκαν.

Η σύνδεση θα γίνεται με link από το FB τόσο του Amorgos Film Festival, όσο και του Δήμου Αμοργού, στις 7 το βράδυ κάθε ημέρας (11,12,13, & 14 Νοεμβρίου).

Στόχος του Amorgos Tourism Film Festival είναι μέσα από τη δημιουργία μιας διεθνούς πλατφόρμας, να ενθαρρύνει την προώθηση του παγκόσμιου τουρισμού μέσω των Οπτικοακουστικών Μέσων, και να προωθήσει τον πολιτισμό και τον τουρισμό όχι μόνο της Αμοργού και των Κυκλάδων, αλλά όλης της Ελλάδας.

Η καρδιά του πολιτισμού δεν μπορεί να σταματήσει να χτυπά! Για αυτό μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τα μέτρα προστασίας κατά του COVID- 19 και απολαμβάνουμε από το σπίτι μας το πρόγραμμα Amorgos Tourism Film Festival, ευχόμενοι το 2021 να ανταμώσουμε όλοι μαζί στην πανέμορφη και φιλόξενη Αμοργό!

Το 11ο Amorgos Tourism Film Festival αποτελεί συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αμοργού και του Δήμου Αμοργού, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, του ΕΟΤ, του Κέντρου Ελληνικού Κινηματογράφου, και του Ιδρύματος Λασκαρίδη.

Πληροφορίες: https://amorgosfilmfestival.com/