Στην τελική ευθεία εισέρχεται το 1ο Virtual Workshop Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας της Tourism Media & Events, καθώς, ολοκληρώθηκαν  οι συμμετοχές τόσο των προορισμών και  τουριστικών επιχειρήσεων όσο και εξαγωγικών εταιρειών που επιθυμούν να διεισδύσουν ή και να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους στην αγορά της Δανίας.

Παρά τους αυστηρούς διασυνοριακούς ελέγχους και τους περιορισμούς στην κίνηση αγαθών και υπηρεσιών, που συνεχίζει να επιβάλλει η τρέχουσα πανδημία, η Tourism Media & Events εξακολουθεί να συνδράμει αποφασιστικά στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος -με την παράλληλη τόνωση των εξαγωγών ελληνικών τροφίμων και ποτών, με τη διοργάνωση  Virtual πλέον επιχειρηματικών συναντήσεων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Δανία και  του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO.

Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών η Aegean Airlines, Χορηγός το «Ελληνικό Πρωϊνό» ,  Υποστηρικτής η HOTEL BRAIN και Τιμώμενη Περιφέρεια , η Περιφέρεια Κρήτης.

Παρακαταθήκη επιτυχίας των εκδηλώσεων, αλλά και της αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος -με την παράλληλη τόνωση των εξαγωγών ελληνικών τροφίμων και ποτών- είναι η στρατηγικής σημασίας συνεργασία που εξασφάλισε Tourism Media & Events με την  προηγμένη πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών Εκθέσεων, LiveOn, μέσα από την οποία θα υλοποιηθεί και η εκδήλωση Tourism Media & Events, Aλκμάνος 16, 115 28, Αθήνα, T:   +30 210 7295620, e-mail: emanta@greekalternativetourism.gr

www.tourismmedia.gr, www.greekalternativetourism.gr, www.tourismtoday.gr

O αριθμός των συμμετεχόντων που θα συνεπικουρήσουν στις επαφές, ξεπερνά τα 500 άτομα.

Για το Workshop  έχουν ήδη προγραμματιστεί πάνω από 300  Business to Business (B2B) συναντήσεις ελληνικών επιχειρήσεων τουρισμού, με αντίστοιχες Δανέζικες. Όπως επίσης, 150 B2B συναντήσεις των ελληνικών επιχειρήσεων γαστρονομίας με τις αντίστοιχου ενδιαφέροντος της Δανίας.

Από την αγορά της Δανίας συμμετέχουν 75-85 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators  , 30-35 αγοραστές ελληνικών προϊόντων και 15-20 διακεκριμένα media.

Τα Greek Alternative & Gastronomy Workshop 2020, απευθύνονται σε Τουριστικές Επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους γύρω από τον εναλλακτικό τουρισμό. Ταυτόχρονα απευθύνεται σε εξαγωγικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεισδύσουν ή και να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους σε καίριες αγορές της Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Έφη Μαντά στο 210 7295620.