Εκτός από τον ήλιο, τη θάλασσα και την χρυσαφένια αμμουδιά που προσφέρει η Ελλάδα μας στους τουρίστες, ο χειμερινός Τουρισμός είναι ακόμη ένα δυνατό «χαρτί» για την Οικονομία της χώρας.

Μπορεί η πανδημία του Κορονοϊού να έχει πλήξει την εγχώρια αλλά και παγκόσμια Οικονομία, μειώνοντας συγχρόνως τις εισροές τουριστών και συνεπώς τον τζίρο των επιχειρήσεων, ωστόσο η χώρα μας έχει ακόμη μία ελπίδα να τονώσει τόσο την οικονομική ζημία, όσο και την ψυχολογία των ανθρώπων της.

Κι αυτή η ελπίδα είναι ο χειμερινός Τουρισμός!

Η εταιρεία μας, Mact Media Group, μέσω ιντερνετικών τηλεοπτικών εκπομπών, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε όλα τα γνωστά και άγνωστα παραμυθένια μέρη της Ελλάδας μας, να γνωρίσετε παραμυθένια και καταπράσινα χωριά, ποτάμια, πηγές, ακόμη και χιονοδρομικά κέντρα για τους πιο τολμηρούς.

Ο χειμερινός τουρισμός είναι ένα είδους τουρισμού που προκαλεί ζεστασιά στις καρδιές των ανθρώπων, συντροφικότητα, αλλά μπορεί να εκτοξεύσει και την αδρεναλίνη.

Γι΄ αυτό εμείς στις 35 εκπομπές μας, θα σας δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον επόμενό σας προορισμό, προκειμένου να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και να ταξιδέψετε σε όμορφα φυσικά μέρη της χώρας μας.

Κι αν ακόμη δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα τέτοιο ταξίδι λόγω των μέτρων, μην ανησυχείτε! Επιλέξτε τον προορισμό σας, καθώς ο χειμερινός Τουρισμός ξεκινά από αρχές Νοεμβρίου μέχρι και τον Απρίλιο.

Η αναγκαιότατα εκτός από τις διακοπές στην πανέμορφη Ελλάδα υποχρέωση μας να συμβάλουμε όλοι αυτοί οι επαγγελματίες να επιβιώσουν .

Αυτό το χειμώνα προτείνουμε Ελλάδα

Αναλυτικό πρόγραμμα εκπομπών.

Αναλυτικό-Πρόγραμμα-Forum-Πανόραμα-Χειμερινών-Προορισμών-στην-Ελλάδα