Η Jet2 ανακοίνωσε σήμερα ότι θα εγκαινιάσει τη 10η βάση της στο Ηνωμένο Βασίλειο στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ από τον Απρίλιο του 2021. Η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους αναψυχής θα βασίσει 3 αεροσκάφη Boeing 737-800 στο Μπρίστολ με τις ακόλουθες προγραμματισμένες διαδρομές:

Αλμερία, Αττάλεια, Νταλαμάν, Κέρκυρα, Φάρο, Φουερτεβεντούρα, Χιρόνα, Γκραν Κανάρια, Ηράκλειο, Ίμπιζα, Σμύρνη, Καλαμάτα, Κεφαλονιά, Κως, Λανζαρότε, Μαδέρα, Μενόρκα, Μυτιλήνη (Λέσβος), Νάπολη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Πρέβεζα, Ρέους, Ρόδος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Τενερίφη-Νότος, Θεσσαλονίκη, Βερόνα και Ζάκυνθος. Διαδρομές σκι για το χειμώνα 2021 προς Γενεύη, Γκρενόμπλ και Σάλτσμπουργκ.

EmgP bXIAMP1aI

Η αεροπορική εταιρεία θα πετάξει ένα μείγμα καλοκαιρινών διακοπών και χειμερινών διαδρομών σκι, ακολουθώντας πολλές διαδρομές που είχε πετάξει ο Thomas Cook πριν από το θάνατό της το 2018. Αυτό είναι υπέροχο νέο για το αεροδρόμιο του Μπρίστολ και τους ταξιδιώτες που τους δίνουν περισσότερες επιλογές, καθώς και κάτι νέο για τους λάτρεις να δουν στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ.

Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy είπε: «Αυτή είναι μια απίστευτα συναρπαστική μέρα για το Jet2.com και το Jet2holidays. Γνωρίζουμε πόσο μεγάλη ζήτηση υπάρχει, επειδή ακούσαμε πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην περιοχή εδώ και αρκετό καιρό.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους φέρνουμε τις ειδήσεις που ανυπομονούσαν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν τελικά να απολαύσουν πραγματικές διακοπές με πακέτα από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ».

Η επέκταση έχει δημιουργήσει 200 ​​θέσεις εργασίας για πλήρωμα πτήσης και καμπίνας, μηχανικούς και προσωπικό εδάφους.

Το πρόγραμμα του Jet2 για το καλοκαίρι του 2021 από το Μπρίστολ περιλαμβάνει τέσσερις αποκλειστικές διαδρομές: τη Σμύρνη στην Τουρκία. Καλαμάτα και Λέσβος, στην Ελλάδα. και Costa de Almeria στην Ισπανία. Θα πραγματοποιούνται έως και 56 εβδομαδιαίες πτήσεις προς προορισμούς στην ηπειρωτική Ισπανία, τα Κανάρια και τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ιταλία και την Πορτογαλία, αντιπροσωπεύοντας 450.000 θέσεις προς πώληση. Η εναρκτήρια πτήση πρόκειται να αναχωρήσει για το Λανζαρότε την 1η Απριλίου

Η Heapy είπε ότι η ανακοίνωση της δέκατης βάσης της αντικατοπτρίζει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της Jet2 για «να γίνει η κορυφαία επιχείρηση ταξιδιών αναψυχής στο Ηνωμένο Βασίλειο». «Δεν μπορούμε να περιμένουμε να ξεκινήσουμε επιχειρήσεις και ανυπομονούμε να πάρουμε παραθεριστές από το Αεροδρόμιο του Μπρίστολ σε οργανωμένες διακοπές που μπορούν να εμπιστευτούν», πρόσθεσε.

Ο Dave Lees, διευθύνων σύμβουλος του Αεροδρομίου του Μπρίστολ, πρόσθεσε: «Ποτέ δεν ήταν ο πιο σημαντικός χρόνος για την περιοχή να κοιτάξει το μέλλον σε έναν μετα-Covid κόσμο, και οι Jet2.com και Jet2holidays έδειξαν την εμπιστοσύνη στη δύναμη της περιοχής για να ανοίξουν τη δέκατη βάση λειτουργίας τους στο Ηνωμένο Βασίλειο στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ. “