Η Finnair προσφέρει δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη COVID-19 για πελάτες που αναχωρούν από τη Φινλανδία για πρώτη φορά.

Το Finnair Corona Cover, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα, παρέχει επιπλέον προστασία και ασφάλεια στους πελάτες για όλες τις υπάρχουσες και νέες κρατήσεις, για αναχωρήσεις ταξιδιού μεταξύ 3 Νοεμβρίου 2020 και 31 Μαρτίου 2021.

Η νέα ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται δωρεάν με όλα τα εισιτήρια Finnair που έχουν κλείσει μέσω των καναλιών πωλήσεων της Finnair – συμπεριλαμβανομένου του Finnair.com, της εφαρμογής για κινητά ή μέσω της εξυπηρέτησης πελατών της αεροπορικής εταιρείας – για διεθνή ταξίδια που προέρχονται από τη Φινλανδία, εξασφαλίζοντας επιπλέον σιγουριά για τους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε πελάτης που αρρωσταίνει με κορωνοϊό μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια στον προορισμό τους. Η κάλυψη συμπληρώνει την ταξιδιωτική ασφάλιση των πελατών.

Το Finnair Corona Cover περιλαμβάνει τα ακόλουθα έξοδα για πελάτες στον προορισμό τους:

  • Ιατρικά έξοδα και ιατρικός επαναπατρισμός έως και 50.000 ευρώ, π.χ. για νοσοκομειακή διαμονή ή για ιατρικές επισκέψεις
  • Την τιμή μιας δοκιμής κορωνοϊού, εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό
  • Πρόσθετο κόστος καραντίνας, που προκύπτει από την αρρώστια με κορωνοϊό, έως 100 € για μέγιστο 14 ημέρες, το οποίο θα μπορούσε να καλύψει επιπλέον διανυκτέρευση
  • Μια νέα πτήση επιστροφής στη Φινλανδία, εάν χάσετε την αρχική πτήση λόγω ασθένειας που σχετίζεται με τον κορωνοϊό.
  • Η κάλυψη ισχύει σε όλους τους ξένους προορισμούς, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.