Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Τέταρτη 21 Οκτωβρίου 2020 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum Θεματικού & Εναλλακτικού Τουρισμού live εκπομπή (συζήτηση) στην ITNNEWS με θέμα ‘’ Γεωτουρισμός ’’ .

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας στις 12:10 η κα Χαρά Ντρίνια Καθηγήτρια Ιζηματολογίας – Παλαιοοικολογίας Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος – ΕΚΠΑ , στις 12:30 ο Δρ. Μερδενισιάνος Κωνσταντίνος, Ιατρός – Επικ. Καθηγητής Παλαιοανθρωπολογίας Παν/μίου Αθηνών & Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας , στις 12:50 ο κ. Γιάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO, στις 13:10 ο κ. Γεώργιος Κάκος Προϊστάμενος Υπηρεσιών Σπηλαίου Περάματος Ιωαννίνων , στις 13:30 ο Δρ Χαράλαμπος Φασουλάς, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Παν. Κρήτης, Συντονιστής Ελληνικού Φόρουμ Γεωπάρκων και Ευρωπαϊκού Δικτύου Γεωπάρκων, στις 13:50 ο κ. Ισίδωρος Καμπόλης από το “ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ” , στις 14:05 ο Δρ Νικος Καρταλης Οικονομολόγος Καθηγητής Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας Επιστημονικός Δ/Ντης Σπηλαίου Αλιστράτης ΑΕ-ΟΤΑ.

Θέμα ‘’ Γεωτουρισμός ’’

Οι καλεσμένοι θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που θα απευθύνει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο info@itnnews.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Greece Thematic Tourism για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum : http://forum.itnnews.gr/

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!