Αν ψάχνετε να χρηματοδοτήσετε την επόμενο μακρινή περιπέτεια στην Ασία ή ίσως ένα ή δύο μήνες στην Ευρώπη, μην ψάχνετε αλλού από τον φορητό υπολογιστή και τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Οι νομαδικοί ελεύθεροι επαγγελματίες κερδίζουν χρήματα στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, ακόμα κι αν έχουν μόνο χιλιάδες ακόλουθους. Φυσικά, όσο περισσότερους οπαδούς έχετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε σοβαρά μετρητά για αεροπορικά ταξίδια, τρένα, φαγητό. Αλλά πώς ακριβώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο Instagram ενώ ταξιδεύετε στον κόσμο;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, αλλά εδώ είναι τρεις εύκολες, δοκιμασμένες και αληθινές μέθοδοι για να ξεκινήσετε:

1. Προώθηση μιας μάρκας με το Instagram αιγίδα των μηνυμάτων

Σύμφωνα με Scalefluence.com , το 92% των πελατών εμπιστεύονται συστάσεις από στόμα σε στόμα. Ταυτόχρονα, το 76% των αγοραστών δεν θα αγοράσουν ένα προϊόν μέχρι να δουν κριτικές από άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει και άρεσε πραγματικά το προϊόν.

Δεν χρειάζεται να είστε ο διασημότερος σεφ ταξιδιώτης όπως ο Tony Bourdaine με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς Instagram για να προωθήσετε μεγάλα προϊόντα και μάρκες. Αυτές οι τεράστιες εταιρείες λατρεύουν να συνεργάζονται με άτομα όπως εσείς. Όσο μικρότερος είναι ο επηρεαστής, τόσο πιθανότερο είναι να αλληλεπιδράσει προσωπικά με έναν πιθανό πελάτη.

Όσο περισσότερα άτομα κερδίζουν την εμπιστοσύνη σας και που απολαμβάνουν πραγματικά τη μάρκα που υποστηρίζετε, τόσο περισσότεροι είναι οι ακόλουθοι του Instagram. Περισσότεροι οπαδοί ισοδυναμούν με περισσότερα χρήματα. Περισσότερα χρήματα σημαίνει περισσότερα ταξίδια.

2. Το μάρκετινγκ θυγατρικών Instagram

Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα συνεργατών που πληρώνει καλά και, στη συνέχεια, να προσθέσετε συνδέσμους στο προϊόν ή τα προϊόντα του προγράμματος στο Instagram Post σας. Ορισμένοι επηρεαστές του Instagram λένε ότι φέρνουν σχεδόν 100.000 $ το μήνα μόνο στο μάρκετινγκ συνεργατών. Αυτό το είδος μετρητών θα σας έκανε να ταξιδεύετε στην πολυτέλεια πρώτης κατηγορίας, χωρίς διακοπή.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να εγγραφείτε σε δημοφιλή δίκτυα συνεργατών όπως το Impact, το Clickbank και το Awin. Ή μπορείτε να εγγραφείτε για μεμονωμένα προγράμματα μεταβαίνοντας στον ιστότοπο μιας εταιρείας.

3. Ξεκινήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Εάν σκέφτεστε να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα στο Instagram, εδώ είναι ένα στατιστικό που θα σας ενθουσιάσει. 500 εκατομμύρια χρήστες Instagram περιηγούνται καθημερινά στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Αυτό που είναι ακόμα πιο συναρπαστικό είναι ότι το ήμισυ αυτού… αυτό είναι σωστό, το 50%… λέγεται ότι ακολουθεί ενεργά τουλάχιστον μία επιχείρηση. Τώρα μπορείτε να δείτε πώς το Instagram γίνεται ένα βασικό εργαλείο ηλεκτρονικού εμπορίου για να κερδίσετε χρήματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο Instagram που αυξάνεται ραγδαία σε δημοτικότητα είναι να εκμεταλλευτείτε τις Ιστορίες Instagram. Δεδομένου ότι το εργαλείο επιτρέπει σε μια ανάρτηση να παραμένει ορατή μόνο για 24 ώρες, ένας επηρεαστής μπορεί να δημιουργήσει μια συγκεντρωτική καμπάνια είτε ακίνητων φωτογραφιών ή / και βίντεο που προωθεί μια επωνυμία ή ένα προϊόν. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για έναν ταξιδιώτη που κινείται συνεχώς. Απλώς δημιουργήστε μια νέα ιστορία κάθε μέρα από μια διαφορετική περιπετειώδη τοποθεσία και παρακολουθήστε την κυκλοφορία σας να εκρήγνυται. Εμπιστευτείτε μας, το να κερδίζετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε στον κόσμο είναι ένα όνειρο που έχουν κοινά εκατομμύρια άνθρωποι. Δεν θα ακολουθήσουν μόνο τις δημοσιεύσεις σας, αλλά θα επενδύσουν τελικά στις χορηγίες σας.