Στο Αγκίστρι την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 υπογράφθηκε συνεργασία της Mact Media Group του Γ. Διευθυντή κ. Γιώργου Καραχρήστου και του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών του Προέδρου κ. Κεχαγιόγλου Ελευθέριου στο Δημαρχείο Αγκιστρίου με την παρουσία του Δημάρχου Αγκιστρίου κ. Γιάννη Αθανασίου για την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί 14-16 Μαΐου 2021 στο ΣΕΦ με θέμα ‘’ Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών’’ που θα περιλαμβάνει όλα τα νησιά της Ελλάδας αλλά και νησιά από το εξωτερικό με διεθνής συναντήσεις υψηλού επιπέδου και συνεδρία που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια θα είναι κοντά μας η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τους Προέδρους Βούλα Κοζομπόλη (ΕΣΟΑ) και Λευτέρη Κεχαγιόγλου (ΕΔΜΝ), συνεπικουρούμενους από τους Olympians Όλγα Βασδέκη (Τριπλούν), Ντενίζ Δημάκη (Τρίαθλο), Μαρία Σαμορούκοβα (Μπάσκετ) και Αγγελική Εξάρχου (Κολύμβηση) και το Ελληνικό Παράρτημα της International Council of Organizations of Folkore Festivals & Traditionals Arts, το Fashion Revolution Greece και τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ιωαννίδη με χορευτικά από όλο το κόσμο.

Η Mact Media Group ευχαριστεί το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών και τον κ.  Κεχαγιόγλου Ελευθέριο για την εμπιστοσύνη του στην διοργάνωση της έκθεσης και η έκθεση θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα για τα νησιά το 2021.

ypografes kar