Οι καλύτεροι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κρήτης βραβεύτηκαν από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων για 32η συνεχή χρονιά.

Συνολικά 49 ξενοδοχοϋπάλληλοι  προτάθηκαν από τους διευθυντές τους και τιμήθηκαν με το βραβείο «Γ. Δασκαλάκης»  που πραγματοποιήθηκε στις 13/10/2020 με τηλε- ολομέλεια  (αφού οι συνθήκες δεν επέτρεψαν  τη δια ζώσης ολομέλεια τόσων ατόμων).

Οι βραβευθέντες κρίθηκαν με γνώμονα το ήθος , τον επαγγελματισμό,  την υπευθυνότητα, και την εντιμότητα που χαρακτήριζαν την πραγμάτωση του έργου τους τη σαιζόν 2020.

Οι τιμηθέντες ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κρήτης είναι οι εξής :

image 1

Με αφορμή το πρότυπο εργατικότητας και τιμιότητας που χάραξε ο Γεώργιος Δασκαλάκης που υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του τουρισμού στο νησί, ο πρόεδρος του συλλόγου, κος Κουμπαράκης Δημήτρης  τόνισε την αξία της συλλογικής προσπάθειας όλων των εργαζομένων ενός ξενοδοχείου τόσο των ξενοδοχοϋπαλλήλων όσο και των διευθυντών για την άρτια παροχή της φιλοξενίας τους .

Έπειτα συζητήθηκε η εξέλιξη της σαιζόν 2020 και έγινε και ανταλλαγή εμπειριών από την εφαρμογή των πρωτοκόλλων covid από τα μέλη.

Ακολούθησε περαιτέρω ενημέρωση από τον Γ. Γραμματέα κ. Σωμαρά Αλέξανδρο σε σχέση με το νέο νόμο για τους ναυαγοσώστες πισίνας που θα ισχύει από το Μάιο του 2021.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Μετά την ολοκλήρωση της απονομής των βραβείων την επόμενη μέρα 14/10/2020 ακολούθησε κλήρωση στα γραφεία του συλλόγου μεταξύ όλων των βραβευθέντων και οι τέσσερις τυχεροί που κληρώθηκαν έλαβαν χρηματικά έπαθλα από α)τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων  , β) από τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης και γ) από τον σύλλογο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου και ήταν κατά σειρά:

Α) ο κ. Κορναράκης Μανόλης από το Nana Golden Beach Hotel

Β) 1. ο κ. Κατζαγιαννάκης Νικόλαος από το Asterias Village Resort  

    2.  ο κ. Μαρθαλαμάκης  Άρης από το Insula Alba Resort & Spa

Γ)  ο κ. Νιράκης Βαγγέλης από το Village Heights Resort

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων συγχαίρει όλους τους τιμηθέντες  και ευχαριστεί τον κο Βλατάκη Μιχάλη, Πρόεδρο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης και τον κο Κοκολάκη Νίκο Πρόεδρο Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου, για την παρουσία τους και την χρηματική χορηγία που προσέφεραν στους βραβευθέντες.

image 2