Η επανάληψη των τριών εβδομαδιαίων πτήσεων προς Σόφια, Βουλγαρία στις 16 Οκτωβρίου 2020 θα διευρύνει το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας σε περισσότερες από 700 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 100 προορισμούς.

Ο νέος, μικτός στόλος βιώσιμων αεροσκαφών της Airline της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει στους επιβάτες πιο ευέλικτες ταξιδιωτικές επιλογές μέσω του πιο συνδεδεμένου και καλύτερου αεροδρομίου στη Μέση Ανατολή, του Διεθνούς Αεροδρομίου Hamad.

Η Qatar Airways ανακοινώνει με ευχαρίστηση την επανέναρξη των υπηρεσιών στη Σόφια μέσω του Βουκουρεστίου, σηματοδοτώντας τον 100ο προορισμό που θα προστεθεί στο παγκόσμιο δίκτυο. Οι τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις προς Σόφια από τις 16 Οκτωβρίου 2020 θα δουν το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας να επεκτείνεται σε περισσότερες από 700 εβδομαδιαίες πτήσεις σε έξι ηπείρους.

Ο συνδυασμός αποδοτικών καυσίμων, αποδοτικών αεροσκαφών και στρατηγικής διαχείρισης δικτύου της επέτρεψε να επαναλάβει γρήγορα πτήσεις και να επεκτείνει τις υπηρεσίες σύμφωνα με τη ζήτηση των επιβατών.

Οι ακόλουθοι προορισμοί προγραμματίζονται να συνεχίσουν τις πτήσεις ή να αυξήσουν τις συχνότητες:

Βουκουρέστι (τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 16 Οκτωβρίου)
Κοπεγχάγη (αυξήθηκε σε 10 εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 12 Οκτωβρίου)
Μαδρίτη (αυξήθηκε σε 10 εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 12 Οκτωβρίου)
Μάντσεστερ (αυξήθηκε σε 17 εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 12 Οκτωβρίου)
Σιγκαπούρη (αύξηση σε διπλές καθημερινές πτήσεις από 25 Οκτωβρίου)
Σόφια (τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 16 Οκτωβρίου)
Στοκχόλμη (αυξήθηκε σε 10 εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 12 Οκτωβρίου)