Αυτόν τον χειμώνα, πετάξτε με ασφάλεια στο Ντουμπάι με την Emirates και απολαύστε ηλιόλουστες διακοπές μέσα από μοναδικές προσφορές.

Η Emirates προσφέρει στους ταξιδιώτες φανταστικές τιμές για ναύλους στην Οικονομική Θέση, καθώς και δωρεάν είσοδο στο Dubai Frame, «τη μεγαλύτερη κορνίζα του κόσμο», που προσφέρει εντυπωσιακή θέα πλαισιώνοντας τις δυο αντίθετες όψεις της πόλης, τα ιστορικά της κτίρια και τα σύγχρονα, το παλιό και το σύγχρονο Ντουμπάι.

Η προσφορά περιλαμβάνει αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προς το Ντουμπάι, με τους ναύλους να ξεκινούν από τα 449 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις από σήμερα έως τις 9 Νοεμβρίου 2020, για ταξίδια σε επιλεγμένες ημερομηνίες μεταξύ 1 Νοεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου.

Ταξίδι στο Ντουμπάι

Το Ντουμπάι έχει ανοίξει τις πύλες τους για τον κόσμο και η Emirates τους καλωσορίζει με ασφάλεια στον αγαπημένο τους ηλιόλουστο χειμερινό προορισμό, με εκπληκτικές προσφορές για αναχωρήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Από τις ηλιόλουστες παραλίες και τα διάσημα αξιοθέατα έως τις παγκοσμίου φήμης εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής, τόσο οι επισκέπτες που ταξιδεύουν μόνοι, όσο και τα ζευγάρια και οι οικογένειες, μπορούν να απολαύσουν μέσα από μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων που προσφέρει η πόλη για χαλάρωση και περιπέτεια.

Ταξιδεύοντας στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον από την κορυφή του Dubai Frame
Το διάσημο αξιοθέατο του Ντουμπάι αποτελείται από δύο πύργους ύψους 150 μέτρων, οι οποίοι στην κορυφή συνδέονται με μια γυάλινη γέφυρα μήκους 93 μέτρων. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πανοραμική θέα 360ο από το γυάλινο κατάστρωμα στο κέντρο αυτής της χρυσής κατασκευής. Κοιτάζοντας βόρεια, θα ανακαλύψουν τις παλαιότερες, πιο ιστορικές και γοητευτικές γειτονιές του Ντουμπάι. Κοιτάζοντας προς το Νότο, μπορούν να δουν τα μοντέρνα, λαμπερά κτίρια και τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες για τους οποίους φημίζεται η πόλη.

Όλοι οι επιβάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν δωρεάν είσοδο στο The Dubai Frame **, δείχνοντας στην πύλη του Zabeel Park τα αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής τους και ένα έγκυρο έγγραφο ταυτοποίησης.

Πετάξτε με την Emirates, πετάξτε καλύτερα

Πετάξτε καλύτερα με την Emirates στο Ντουμπάι και απολαύστε πάνω από 4.500 κανάλια ψυχαγωγίας στο ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της αεροπορικής εταιρείας. Οι επιβάτες, ανεξαρτήτως κατηγορίας θέσης, απολαμβάνουν γεύματα εμπνευσμένα από την τοπική κουλτούρα και δωρεάν ποτά. Επιπλέον, με τα γενναιόδωρα όρια αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας δεν χρειάζεται να περιορίσετε τις αποσκευές σας. Οι επιβάτες της Οικονομικής θέσης έχουν επιτρεπόμενο όριο αποσκευών έως και 35 κιλά, οι επιβάτες της Διακεκριμένης θέσης έως 40 κιλά και οι επιβάτες της Πρώτης θέσης μπορούν να ταξιδέψουν με έως και 50 κιλά αποσκευές.

Υγεία και ασφάλεια

Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα της Emirates και οι πελάτες μπορούν να αισθάνονται σίγουροι καθώς ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων έχει εφαρμοστεί σε κάθε βήμα του ταξιδιού τους, στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα αυτά και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/gr/greek/help/covid-19/safety/.

Δωρεάν, παγκόσμια κάλυψη για κόστη σχετικά με τον COVID-19

Οι πελάτες μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με αυτοπεποίθηση, καθώς η Emirates έχει δεσμευτεί να καλύψει τα ιατρικά έξοδα που σχετίζονται με το COVID-19, χωρίς επιπλέον κόστος για τους επιβάτες, εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ενώ βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους. Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα για πελάτες που πετούν με Emirates έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 και ισχύει για 31 ημέρες από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσουν την πρώτη πτήση του ταξιδιού τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσθετη αυτή παροχή, ακόμα και αν ταξιδέψουν προς άλλη πόλη αφού φτάσουν στον προορισμό τους με την Emirates.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το www.emirates.com/gr/greek/help/covid-19/safety/.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης πτήσεων και της ολοκληρωμένης λίστας των όρων και προϋποθέσεων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.emirates.com, τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή το γραφείο πωλήσεων της Emirates στην περιοχή σας.