Link Εκπομπής: https://www.youtube.com/watch?v=6vw3y2jm9aY

Με τεράστια επιτυχία ξεκίνησε χθες Δευτέρα 05 Οκτωβρίου το 15ημερο Διαδικτυακό Forum Θεματικού & Εναλλακτικού Τουρισμού.

Στόχος του forum είναι η παρουσίαση των θεματικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού και οι αλληλένδετες δραστηριότητες τους. Το forum έχει σκοπό να βοηθήσει τις Περιφέρειες , τους Δήμους και τους επιχειρηματίες ώστε να δραστηριοποιηθούν και σε αυτές τις μορφές τουρισμού.

 Ήδη από την πρώτη μέρα παρακολουθήσαν το forum αμέτρητοι θεατές και τα νούμερα προβολών αναμετρούνται σε χιλιάδες.

Θέμα συζήτησης τον θεματικό τουρισμό στην Ελλάδα είχε η πρώτη εκπομπή και το άνοιγμα της έκανε η Προέδρος του ΕΟΤ Κα. Άντζελα Γκερέκου η οποία έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό και έπειτα αναφέρθηκε στους στόχους της χώρας για τον θεματικό τουρισμό για το 2020-2021. Την συζήτηση αυτή συνέχισε ο Σύμβουλος Τουριστικής Πολιτικής Δακ κ. Άγγελος Βλάχος , η Τομεάρχης Τουρισμού & Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κα Νοτοπούλου Κατερίνα, ο Τομεάρχης Τουρισμού ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Νικητιάδης , ο Υπεύθυνος Τουρισμού Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδος ,ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας και Πρόεδρος ΕΟΑΕΝ κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης , ο Σύμβουλος Τουρισμού ΚΕΔΕ κ. Νότης Μαρτάκης και τέλος ο Εμπειρογνώμων Τουρισμού Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού κ. Γιώργος Τζιάλλας .

Μέσα από την συζήτηση αυτή αναφέρθηκαν όχι μόνο οι εξελίξεις για τον θεματικό τουρισμό αλλά και τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν και πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστούν για την μέγιστη αξιοποίηση του θεματικού τουρισμού στην Ελλάδα .

live 2
live 1
live 3
live 4
live 5
live 6