Η United Airlines ανακοίνωσε σημαντική επέκταση του χειμερινού διεθνούς προγράμματος, εισάγοντας οκτώ νέα δρομολόγια και προσθέτοντας πτήσεις σε 19 προορισμούς στο Μεξικό, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.

Από τον Δεκέμβριο, η United θα ξεκινήσει νέα υπηρεσία χωρίς στάση μεταξύ Λος Άντζελες και Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα και Σαν Πέδρο Σούλα, Ονδούρα, μεταξύ Ντένβερ και Μπελίζε Σίτι, Μπελίζ και Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα. Τον Ιανουάριο, η United θα ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία χωρίς στάση μεταξύ της Λιβερίας, της Κόστα Ρίκα και του Λος Άντζελες και του Σαν Φρανσίσκο. Οι νέες πτήσεις υπόκεινται σε έγκριση από την κυβέρνηση.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά απο το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο United.com . Τα εισιτήρια για το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο προς την Κόστα Ρίκα θα είναι διαθέσιμα για αγορά την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

” Αυτές οι οκτώ νέες διαδρομές υπογραμμίζουν τη συνεχιζόμενη επέκταση του δικτύου μας και βασίζονται στην ισχυρή παρουσία μας στη Λατινική Αμερική “, δήλωσε ο Patrick Quayle, αντιπρόεδρος της United International Network and Alliances. ” Η νέα και αυξημένη υπηρεσία μας προσφέρει στους ταξιδιώτες περισσότερες ευκαιρίες να βρουν αποδράσεις με ζεστό καιρό και να επισκεφθούν φίλους και συγγενείς κατά τη χειμερινή περίοδο .”

Προσθήκη υπηρεσίας σε επτά παραλιακούς προορισμούς στο Μεξικό

Αυτό το χειμώνα, η United προσθέτει επίσης περισσότερες πτήσεις σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς παραλιακούς προορισμούς του Μεξικού, όπως το Κανκούν, το Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο και το Πουέρτο Βαγιάρτα και προσθέτει περισσότερες υπηρεσίες το Σαββατοκύριακο στην Κοζουμέλ από το Σικάγο, το Ντένβερ και το Χιούστον.